2777
2789
عنوان

بیست و پنج ساله ها در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 54 پست

شوهرت چجوریه؟اخلاقش رفتارش؟وقت میزاره برات؟

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فکر میکردم بخاطر اختلاف سنمونه۱۳ سال بزرگتره ازمولی دیدم دوستم ک با شوهرش همسنه هم این مشکلو دار ...

چقدر جالب منم شوهرم ۳۸ و خودم ۲۵ ۱۳سال اختلاف شماجقدر منی 

متولد۷۸ هستی درسته؟

پس این افسردگیو بزار کنار کیک پز شو براخوددت من اینکار خیلی بهم حس خوب میده زیادبلدنیسم ولی دارم تلاش میکنم ۳ساله هرباردرس کردم خراب شدخ ولی ناامید نشدم وتلاش میکنم شوهرم زیادی برام وقت میزاره وقتی خونس ولی وقتی میره من تنهامیشم و افسرده کاش شوهرم شبابودکنارم 

راستی سفر دوتایی خیلی مزه میده من تازه ازکربلااومدم اونجابهشت بودبرو یروز حتما ۶ساله من ازدداج کردم بچه دارنمیشم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

چقدر جالب منم شوهرم ۳۸ و خودم ۲۵ ۱۳سال اختلاف شماجقدر منی متولد۷۸ هستی درسته؟پس این افسردگیو بزار کن ...

قرار بود ظهر بریم بیرون گفتم کیک درست کنم

اینقدر فرم بد قلقه کیکی ک تو یک ساعت و نیم میپختم شد ۳ ساعت

دیگه کنسل شد

چقدر جالب منم شوهرم ۳۸ و خودم ۲۵ ۱۳سال اختلاف شماجقدر منی متولد۷۸ هستی درسته؟پس این افسردگیو بزار کن ...

عزیزم ایشالله زودتر مادر بودنو تجربه کنی

من بچه دوستم

ارتباط خوبی با بچه ها دارم

من کیکم نیم ساعته میپزه تازه از رو کلیپ دیدم عالیه لعنتی بدون همزن برقی این بار درس کردم خداراشکر قلقش دستم اومده من جای توبودم خونه نبودم همش باشوهرم بیرون

ورزش کن باشگاه برو

کلاس اموزشی

کلاس زبان

کتاب بخون

سعی کن حس مفید بودن به خودت بدی

به جا سرکار بری هم ک عالیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من ابان

منم ابان😂چقدر شبیهیم توشوهرت چ ماهیه

چه ماهی از سال ۷۸ هستین دوستان

تیر ماه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من کیکم نیم ساعته میپزه تازه از رو کلیپ دیدم عالیه لعنتی بدون همزن برقی این بار درس کردم خداراشکر قل ...

کلا این ماه خیلی بدهی داشتیم بابت عروسیمون

۲۰۰_۳۰۰ تومن بدهی پاس کردیم

خونمون الان در حال تعمیره 

شرایط جوری بود خیلی نمیتونستم هزینه کنم

دوست دارم باشگاه برم 

دوست دارم کارمو ارتقا بدم کلاس برم ، براش هزینه کنم

ایشالله از ماه اینده

2810