2777
2789
عنوان

وای روز جمعه ای چقدر خندیدم🤣

126 بازدید | 11 پست

من ازمایشگاه بیمارستان کار میکنم

امروز یکی زنگ زد اول که صداش شبیه این مردا بود که صدای زن درمیارن 

بعد گفت خانوم یه سوال ازمایشگاهی دارم

گفتم بفرمایید

میگه من از سر تا نوک پام بعضی روزا سیاه میشه

گفتم خب

میگه خب چیکارکنم

میگم عزیزم برو متخصص پوست 

میگه رفتم گفته هیچیت نیست🥴

میگم خب این سوال ازمایشگاهیش الان کدوم قسمتشه😁 وقتی متخصص گفته چیزیت نیست من چیکار میتونم بکنم🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

میگه نه بگو نکنه من مشکل کبدی دارم؟

گفتم نه عزیزم چه ربطی داره حالا اگر خیلی نگرانی خب برو دکتر یه چکاپ بنویسه بیا ازمایش بده

میگه خب میترسم🥴🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اخه از چییی میترسی🤣

خب الان میترسی ازمایش بدی من چیکار میتونم بکنم🤣

اخرش دیگه نتونستم خودمو نگه دارم خندیدم🤣🤣

خندم اسنپ گرفته تو راهه

بانمک بود😁👌

میگه نه بگو نکنه من مشکل کبدی دارم؟گفتم نه عزیزم چه ربطی داره حالا اگر خیلی نگرانی خب برو دکتر یه چک ...

یسوال من کک ومک دارم روز ب روز دارن بیشتر میشن . و پوستمم سفیده خیلی ضایعس .لیزرم کردم نرفت ولی . بنظرتون خطر ناکه؟ چیکار کنم ازبین بره؟ من شنیدم کبد مشکل داره وقتی ک کک ومک داری

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
یسوال من کک ومک دارم روز ب روز دارن بیشتر میشن . و پوستمم سفیده خیلی ضایعس .لیزرم کردم نرفت ولی . بن ...

والا من اطلاعاتی راجع به این موضوع ندارم ولی کک ومک گاهی ارثی هم هست

یه ازمایش بده که خیالت راحت بشه 

البته اگر نمیترسی😁

چرا میترسم اتفاقا

نکنه همونی هستی که زنگ زده بود😅

خدایی روزجمعه من موندم این شماره بیمارستانو از کجا اورده بود 

زنگ زده ازمایشگاه میگه من میترسم ازمایش بدم🤣

وای خدا🤣