nila87 مدیر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1520 عنوان نامزدم بهم خیانت کرد | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست با اینکه گردن نمیگیره ولی نمیتونم ببخشمش شرط گذاشتیم عمل نکردن متاسفانه عقدیم و طلاقم نمیده بابام گفته طلاقتو میگیرم جوابشو نده باهاش حرف. نزن ولی نمیتونم دوسش دارم کاش اینطوری نمیشد دوستان چیکارکنم احساس تنهایی نکنم و جواب پیاماشو ندم🥺دست خودم نیست لطفا قضاوتم نکنین💔 دیروز | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila87 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1520 حالا چه طور تو به حرف دختر اعتماد کردی؟دختره چرا پزشکی قانونی نیومد؟ نمیدونم اونا هم گفتن اگه چیزی بود میومد
اخترفالگیر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 633 نمیدونم اونا هم گفتن اگه چیزی بود میومد دقیقا همینه شاید دختره حسود باشه باس مطمئن میشدی از حرفای دختره
nila87 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1520 خب نامزدت چی میگ؟ گفت خیانتی نکردم اون چون دیده من ازدواج کردم اومد زندگیمو خراب کنه خواستم طلاق بگیرم ولی طلاقم ندادن
یک_عدد_کنکوری_هستم عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 208 گفت خیانتی نکردم اون چون دیده من ازدواج کردم اومد زندگیمو خراب کنه خواستم طلاق بگیرم ولی طلاقم ندادن خب از دختره نمیتونی آمار بگیری با خوده دختره حرف بزن
simayii عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1437 بری تو زندگی بدبخت میشی همین کسی که یکبار خیانت کنه بازم انجامش میده از الان که عقدی جدا بشی خیلی بهتره
nazanin138070 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 182 نکن خواهر من کسی که یبار اینکارو کرده شک نکن دوباره میکنه من تجربه دارم
کیوووت عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 205 نه مطمئنم همچین کاری نمیکنه چون باباش بابابزرگش گفتن اصلا همچین ادمی نیست دیگه اشتباهی ازش سر نمیزنه ... خودتو گول نزن عزیزم ما گول نمیخوریم ک مطمئنی همچین کاری نمیکنه کسی که ی بار کرده بازم میکنه عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8947 گفت خیانتی نکردم اون چون دیده من ازدواج کردم اومد زندگیمو خراب کنه خواستم طلاق بگیرم ولی طلاقم ندادن دخترررررررررر شاید اون عفریته دروغ گفته!!! بخاطر حرف ی عوضی زندگیتو به فنا نده سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 409 یه دختره که همکارش بود با خانوادش اومد گفت این اقا دخترونگی منو گرفته بعد نامزدم گردن نگرفت رفتن داد ... عزیزم اگه دختره نمیره پزشک قانونی پس الکی میگه احتمال زیاد بهت حسودیش شده
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 409 یه دختره که همکارش بود و دوس دختر قبلیش با خانوادش اومد گفت این اقا دخترونگی منو گرفته بعد نامزدم ان ... به حرف دختره اعتماد داری به نامزدت نه
nila87 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1520 دقیقا همینه شاید دختره حسود باشه باس مطمئن میشدی از حرفای دختره نمیدونم حرفای هیچکدومشونو باور نمیکنم نامزدم میگفت بریم مشهد ولی گفت خانوادت اجازه نمیدن تنها بیایخیلی دلم میخاد برم مشهد گریه کنم بخاطر همه چی💔نمیدونم چرا ولی امروز این حس بهم دست داده