2777
2789
عنوان

نامزدم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه چی بهت میگم انجام بده 

گوشیتو بده یه مدت به مامانت چون دست خودت نیست و یه مدت بیرون ترو تو این مدت گریه کن تا خالی شی و خودتو قاتعد کن که دوستت نداره اگه داشت خیانت نمی‌کرد بعدش بخیال شو منطقی باش کسی که یه بار خیانت کرد  دیگه هم میکنه

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
الان خیانت کرده وای به حال بعد زیر بلیط بابا بمون

نه مطمئنم همچین کاری نمیکنه چون باباش بابابزرگش گفتن اصلا همچین ادمی نیست دیگه اشتباهی ازش سر نمیزنه ولی🥺🥺😭دیگه من اصلا نمیتونم حرفاشو باور کنم نمیدونم طلاق بگیرم چی میشه ولی قسم خورده باید بمیره بعد💔

نه مطمئنم همچین کاری نمیکنه چون باباش بابابزرگش گفتن اصلا همچین ادمی نیست دیگه اشتباهی ازش سر نمیزنه ...

نفمیدم چیشد بالاخره خیانت کرده یا نه ؟

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
متنفر میشی کم کم ازشآدم اول احساسش نمیزاره درست تصمیم بگیره کاری نکن فقط تلفنتو دو روز خاموش کن

نه فقط شکاک میشم دیگه هیچوقت نمیتونم بهش اعتماد کنم الانم خیلی محیت میکنه میگه دوست دارم ولم نکن فرصت بده طلاق بگیری ازم باید من بمیرم ولی باور نمیکنم دوس دارما باور کنم ولی یاد کاراش میفتم نمیتونم😭🥺💔

چجوری خاموش کنم خیلی اذیت میشم خیلی تنها میشم نمیتونم خودمو سرگرم کنم

اسی اول داستان خیانت رو شرح بده که دقیقا ازکجا متوجه شدی

یه دختره که همکارش بود با خانوادش اومد گفت این اقا دخترونگی منو گرفته بعد نامزدم گردن نگرفت رفتن دادگاه گفتن باید برین پزشک قانونی ولی دختره نرفت 

فقط اومد زندگی منو به گند کشید رفت خدا ازش نگذره🥺😭

درضمن دوس دختر قبلیش بوده ولی نامزدم قسم خورد گفت قبل تو بوده 

درکت مبکنم دوسنداری قبول کنی خیانتشو و دوس داری بازم مثل قبل باهم باشین ولی چشماتو بازکن اگر مطمعنی ...

نابود میشم خیلی وابستش شدم چقد اخه بریزم تو خودم 

کاش بمیرم بخدا اونقد فک میکنم به خودکشی🥺😭

تو دوران نامزدی خیانت آخه؟ در چ حد بود؟

یه دختره که همکارش بود و دوس دختر قبلیش با خانوادش اومد گفت این اقا دخترونگی منو گرفته بعد نامزدم انکار کرد گفت چون فهمبده من ازدواج کردم اومده زندگی منو خراب کنه بعد کارشون به دادگاه کشید گفتن باید برین پزشک قانونی ولی دختره نرفت فقط اومد زندگی منو به گند کشید رفت خدا ازش نگذره😭🥺

این شرط بخشیدن خیانته؟

اخه ثابت نشد برا همین طلاقم نداد چند بار تا پای طلاق رفتیم الاوم میگه طلاقم نمیده ولی بابام گفت با پدربزرگش حرف میزنم حتی شده شکایت میکنم😭🥺

2810