2777
2789
عنوان

چندتادختر اچ پی وی داشتن (چندبارتاپیک میزنم تاهمه حواسشونوجمع کنن)

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خوبه داخل همین سایت یکی از کاربرا عضو ی چنل اعتراف بود بعد ی خانمه گفته بود ک ایدز دارم ب هیچ کس ...

زن بدبخت اون مرد چ گناهی کرده شاید ندونه شوهرش خرابه رابطه بدون محافظت باهم داشته باشن

این خوبه داخل همین سایت یکی از کاربرا عضو ی چنل اعتراف بود بعد ی خانمه گفته بود ک ایدز دارم ب هیچ کس ...

دیگه مگر مردا با همین چیزا بترسن سراغ هرزه بازی نرن 

پس بذا بکنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من بخوام ازدواج کنم باید بریم تمام ازمایش های دو طرفه بدیم هرچی ک دو طرفه لاشه قبول دارم ن مث بکارت ک ففط زن ثابت میکنه مرد هم هیچی 

مثلا هنین بیماری های واگیر دار ایدز و زگیل تناسلی و اعتیاد همه بدیم چون حتی ممکنه یکی ایدز داشته باشه خودشم ندونه 

هپاتیت هم مهمه اونم واگیر داره

چون تو ایران مردا هزار جور غلط میکنن

عجب نفهمی بوده 

مرد متاهل خیانت کار ویروس گرفتنش مهم نیست مهم اینه فردا انتقال میده به زنش و زنش هم باردار میشه جنین از مادر میگیره

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
فعلا که دخترا بندو آب دادن

خب مشتری دارن دیگه اگه پسرا نیفتند دنبالشون برای ی لذت، اینجوری مبتلا نمیشن

زگیل تناسلی دیگه خوب نمیشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خب مشتری دارن دیگه اگه پسرا نیفتند دنبالشون برای ی لذت، اینجوری مبتلا نمیشنزگیل تناسلی دیگه خوب نمیش ...

خب خودشونم مشتری پسرا بودن دیگه😐

هر گندی دو سر داره،یه مرد یه زن

خودشم خیانت کار بوده ک 🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اون پسرا لیاقتشون همین دخترا هستن 

فقط بدبختی اینه که اون پسرای هرزه دختر باز خواستن ازدواج کنن میرن یه دختر ساده میگیرن و هزار تا مریضی بهش میدن 

تو این زمونه به نظرم باید قبل ازدواج از پسرا است Hpv گرفت 

من خودم کارما هستم

2810