2777
2789
عنوان

چندتادختر اچ پی وی داشتن (چندبارتاپیک میزنم تاهمه حواسشونوجمع کنن)

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
خب مشتری دارن دیگه اگه پسرا نیفتند دنبالشون برای ی لذت، اینجوری مبتلا نمیشنزگیل تناسلی دیگه خوب نمیش ...

اون آقا که نمیدونه این دخترا مبتلاشون میکنن اوناهم میرن دخترای دیگه رو آلوده میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اون زن وجدان داشت ک خودشو ب حراج نمیذاشت

اگ مرد هرزه نباشه بازار اینام جمع میشه 

همه چیز دو طرفه مقصر اصلی هم مرد چون زنه کارشه ب کسی متعهد نیس ولی مرد زده زیر تعهد و رابطش رفته با یکی دیگ

من بخوام ازدواج کنم باید بریم تمام ازمایش های دو طرفه بدیم هرچی ک دو طرفه لاشه قبول دارم ن مث بکارت ...

منم تو همین فکرم 

آخه پارسال با یکی دوست شدم از اول مامانش خواستگاری کرد بعد باهم آشناتر شدیم بیرون میرفتیم 

خداروشکر رابطه جنسی نداشتیم کثافت ظاهرش امامزاده البته نماز روزه نمیخوند ولی خ مثبت بود بعد ۸ماه لو داد گفت ۲سال ونیم زن صیغه ای داشته فهمیده زنه تن فروشه حتی تو همون مدت باردار شده بود سقط کرده بود بعد اسمش پسرخونه بود چقدرم مادرش پز پسرش میداد 

فعلا که دخترا بندو آب دادن

اون دخترا شغلشون اینه 

به نوعی تن فروش هستن 

پس بدون کوچیک نربن ترسی هر مدل بیماری دارن به بقیه منتقل میکنن

اما مشکل این که اپن پسرای هرزه سنشون که رفت بالاتر خبر مرگشون می‌خوان زن بگیرن و یه دختر رو بدبخت میکنن 

و حتی اگه متاهل باشند زنشون رو بدبخت میکنن

من خودم کارما هستم

اگ مرد هرزه نباشه بازار اینام جمع میشه همه چیز دو طرفه مقصر اصلی هم مرد چون زنه کارشه ب کسی متعهد نی ...

درسته 

دوستمون گفتن چ بی وجدانه نمیگه اون مرد مبتلا میشه خانومش هم میگیره 

گفتم بی وجدانه چون حتی ب خودشم رحم نمیکنه چ برسه بقیه

این خوبه داخل همین سایت یکی از کاربرا عضو ی چنل اعتراف بود بعد ی خانمه گفته بود ک ایدز دارم ب هیچ کس ...

بایدبهش میگفتن وقتی مرد رو مبتلا میکنی اونم میره زن از همه چیز بی خبرشو مبتلا میکنه اینجور افراد مریضن میخوان ادای قهرمانارودربیارن البته ایدز بعداز یه مدت طرف رو از پامیندازه 

اون پسرا لیاقتشون همین دخترا هستن فقط بدبختی اینه که اون پسرای هرزه دختر باز خواستن ازدواج کنن میرن ...

دقیقا اکس منم آخرش ک گند کاراش لو رفت فهمیدم اهل صیغه بازیه گفت تا ۵سال دیگم اینکار میکنم الان ۳۳سالشه 

بعد دختر میگیرم

منم تو همین فکرم آخه پارسال با یکی دوست شدم از اول مامانش خواستگاری کرد بعد باهم آشناتر شدیم بیرون م ...

عزیزم همه مث من و تو نیستن مردا تو ایران راحت ان باز زن ها چون فابل تشخیص اینکه رابطه داشتن قبلا یا جلو خودشون میگیرن یکم ولی مردا ک دخترای مجرد نمیان باهاشون لخوابن میرن یراغ این تن فروشا اونام ۱۰۰۰ تا بیماری جنسی دارن بعد میان منو و تو بدبخت میکنن 

من با ازمایش بکارت کلا مخالفم چون ی طرفه ی جورایی تهمت 

اما باقی ازمایش های جنسی اوکی ام چون اصلا مببینی داره طرف معلوم نبس بعد من و تو باید تاوان کثاعت کاری اقا رو بدیم خیلی اوضاع خرابه 

ایدز و... همه از راه رابطه جنسی منتقل میشه

وای وای اعصابم خورد شد

خداروشکر تموم شد ۸ماه گولم زد الان ۴ماهه کات کردم ولی حیف همون ۸ماه

تازه وقتی قضیه اون زن گفت از دهنش ی حرفها پرید فهمیدم این شگردشه ک اول آشنایی مظلوم نمایی میکنه چون چندسال پیش انگار عاشق ی دختر تهرانی بوده یکسال بااون بوده بعد مامانش نذاشته ازدواج کنن اینم چقدر ادا میومد ک شکست عشقی خورده فهمیدم واس این خانم صیغه ای هم مظلوم بازی کرده نگو اون هفت خط تر بوده 

این آخری بعد ۸ماه هم از دهنش پرید ک درحق اون دختره همون تهرانیه ظلم کرده ک خدا این زن خرابه رو سرراهش گذاشته جالبه بعدش بجا اینک عبرت بگیره میگفت آب از سرم گذشته دیگ واسم مهم نیس 

همش احتمال میدم شاید ی بیماری گرفته از اون زن ک این مدلی حرف می‌زد خداعالمه 

اون آقا که نمیدونه این دخترا مبتلاشون میکنن اوناهم میرن دخترای دیگه رو آلوده میکنن

متقابل‌های دیگه

نکنن و ندن با نامحرم تا مبتلا نشن

بیچاره همسراشون ک از همه جا بی خبرن و مبتلا میشن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
2810