2777
2789
عنوان

از ته دل از خدا میخوام که تمام خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
بچه من تا۲۳ماه همین بود طولانی ترین تایم خوابش ۱۰دقیقه بود چند سال افسردگی گرفتم و بدنم ضعیف وناتوان ...

وای نگو تو رو قرآن 

آخه علتش چی بود 

شما بازم بارداری

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
وای نگو تو رو قرآن آخه علتش چی بود شما بازم بارداری

کولیک رفلاکس حساسیت به پروتئین گاوی .تا صبح که هوا روشن میشد من سر جمع نیم ساعت میتونستم بخوابم فقط لاغر وضعیف بودم تپش قلب مشکلات تنفسی عصبی میگرن پنیک میشدم دستام لرزش شدید داشت.صبح که میشد به خدا گله میکردم که چرا زنده موندم هر کاری میکردم کرونا بگیرم تا بمیرم.....

الان پسرم ۵سالشه بازم باردارم امیدوارم این دیگه اونطوری نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۵ هفته و ۵ روزم هست اصلا درد و لکه بینی نداشتم 

امروز عصر ی کوچولو لکه بینی دیدم چیکار کنم خیلی استرس دارم 🥺

سن بارداری ک سنو گفته ۵ هفته و ۵ روزه ک هنوز قلب دیده نشده 

طبق تاریخ آخرین قائدگی ۷ هفته و ۷ روزم هست 

کولیک رفلاکس حساسیت به پروتئین گاوی .تا صبح که هوا روشن میشد من سر جمع نیم ساعت میتونستم بخوابم فقط ...

وای خدا صبرت بده 

عزیزم چقدر سختی کشیدی 

خیلی شجاع هستی که بازم مادر شدن رو انتخاب کردی 

من دیگه هرگز بچه نمیارم با شوهرم عهد کردیم اونم اصلا نمبخواد دیگه همین یه دونه رو به به‌جایی برسونیم خدا رو شکر میکنیم 

مگه قراره چه گلی در آینده به سر ما بزنن ما هم حق زندگی داریم گناه نکردیم که زن شدیم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
سلام من ۵ هفته و ۵ روزم هست اصلا درد و لکه بینی نداشتم امروز عصر ی کوچولو لکه بینی دیدم چیکار کنم خی ...

عزیزم برو دکتر شیاف میده نگران نباش منم داشتم خیلی زیادم بود استراخت کن شیاف بزار 

وای خدا صبرت بده عزیزم چقدر سختی کشیدی خیلی شجاع هستی که بازم مادر شدن رو انتخاب کردی من دیگه هرگز ب ...

درسته مادرشدن خیلی سخته.ولی چون شهر غریبیم پسرم خیلی تنها بود دوست داشتم همبازی داشته باشه.چندسال اولش سخته بعد باهم بزرگ میشن منم راحت میشم😁

درسته مادرشدن خیلی سخته.ولی چون شهر غریبیم پسرم خیلی تنها بود دوست داشتم همبازی داشته باشه.چندسال او ...

ایشالا که این یکی عالیه و قدمش پر از خیر هست عزیزم بارداری پسرم رو دعا کن