2777
2789

بارداریشون رو با سلامتی کامل و اسونی طی کنن

و خانمایی که منتظرن در اسرع وقت دامنشون سبز بشه

از ته دل براتون از خدا میخوام ک مامان بشین و این حس قشنگ رو تجربه کنین

بحق امام زمان (عج) ان شاءالله همتون مامان فوق العاده ای بشین ❤💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دعا هم واسه من بکنید فقط مادر شدن نیست که کلی بدبختی هم داره 

من پسرم 53روزش هست 

کولیک داره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
الهی آمین.ممنون از دعای خیرت.باردارم و روزها رو با نگرانی زایمان زودرس میگذرونم توی شهر غریب ۴ماهه ب ...

نگران نباش عزیزم فکر بد نکن مثبت فکر کن ان شاءالله به سلامتی بگذره❤🥺

5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نخوابم خونه مادرمم زندگیم مختل شده 

از خدا بخواین از خدا میخوام فقطططططط بچه ام شبا بخوابه هر دو به آرامش برسیم 

دیگه از دکتر و شربت و قطره خستم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشی ...

بچه من تا۲۳ماه همین بود طولانی ترین تایم خوابش ۱۰دقیقه بود چند سال افسردگی گرفتم و بدنم ضعیف وناتوان شد بخاطر بیخوابی

الهی آمین.ممنون از دعای خیرت.باردارم و روزها رو با نگرانی زایمان زودرس میگذرونم توی شهر غریب ۴ماهه ب ...

من 9ماه از در خونه بیرون نرفتم زایمان کردم تو شهر غریب بودم عید بود هیچکس رو نداستم ویار داشتم حتی آب نمیتونستم بخورم 

چی شد حتی دیگه یادم نمیاد اون روزا 

عوضش الان بچه دهنم رو سرویس کرده 

2810