2777
2789

داره دیوونم میکنه پشتموخالی کردهربلایی دلش خواست سرم اوردالانم چندوقت باحرف خانوادش روزگارموسیاه کرده نمیتونم باهاش دوکلمه حرف بزنم بگین کمکم کنیداروم بشم میترسم کم بیارم ی کاری دست خودم بدم کل مسایل زندگیمون ب خانوادش گعت اوناهم راحت میگن طلاقش بده اونقدربیکس گیر افتادم خانوادمم ک انگار ن انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم به ماهه بهم خیانت کردهدارم دیوونه میشمبه زور زده ام و نفس میکشم یه نفس کشیدن اجباریامیدوارم زودت ...

قربونت بشم😔خدایا خودت صدای ماروبشنو سپردیم بخودت🤲🏻

عزیزم💔توی اوج خوشبختی و اعتماد خیانت دیدمگمون نکنم دیگه اون آدم سابق بشمفقط از خدا میخام زود تر کمک ...

همین الان ک دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم بادلشکسته ازتدامیخوام خودش کمکت کنه خیر ب زندگیت بیاره

دوست ندارم تو این حال بهت بگم ولی اشتباه از خودته خواهرم ادم این مساله به این مهمی رو به خونواده شوه ...

خانواده شوهر زندگیمواشوب کردن ازوقتی فهمیدن بحث داریم ک شوهرم بهشون گفته کلا ازهم دورمون کردن مقصرم شوهرمم من میسپرم بخدا اشکی وعذابی ک بهم دادن

خانواده شوهر زندگیمواشوب کردن ازوقتی فهمیدن بحث داریم ک شوهرم بهشون گفته کلا ازهم دورمون کردن مقصرم ...

بنظر من برای ساختن یه زندگی باید چندین جا رو بند ببندی مثل چادر

که اگه یکیش خراب شد رو سرت اوار نشه 

از اول باید پنهون کاری نمیکردی و بهشون میگفتی تا الان بهونه نکنن 

حالا کارت خییلی سخته ،ولی توکل کن بخدا و احساس ضعف نکن که بزرگترین ایراد هست 

🧔اقا هستم
2810