2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این استقلالی ک شما میگی یعنی چی

چطور بگم،

مثلا من نمیتونم در طول روز رفتارم با همسرم سرد باشه 

ولی گهگاهی که قهر میکنه سعی میکنم جلوخودمو بگیرمو عادی باشم 

یا بیرون رفتن ،مثلا دوست دارم باهاش بیرون برم ولی اگه چند روز نبود یا نشد یا قهر بود یا.....دیگه خودمو داغون نمیکنم

🧔اقا هستم

توی یه تاپیک توضیح بدین چیه کلا مشکلتون.چند صفحه رفتم عقب اما اصن نفهمیدم چیه قضیه و چرا انقدر از زمین و زمان گله دارید.فکر میکنم خیلی حساس هستید و خودتون دارید با دست خودتون زندگیتونو به هم میزنید و اطرافیانتونم از خودتون زده میکنید.شایدم اشتباه میکنم چون کلا نفهمیدم چیه مسئله

حالا اون چیزی که خیلی عصبانیت ت کرده اون موقعیت ت چی بوده

حرفای زندگیمون ب خانوادش گفت پای دخالتشون توزندگیمون بازشد بهم بی احترامی کردن فحش دادن اخرشم گفت خانوادمن!!!! پس منی ک اسمم توشناسنامش چ جایگاهی دارم اینکه دروغ میگ بهم اینکه اولویت نبودم ونیستم ابنکه حرفای همه روباورداره بجز من اینکه دهن بین ودهن لق اینکه بخاطرخانوادش بارها هرچب خواسته بهم گفته بااینکه میدونسته چطورن من سپردم بخدا چهره واقعیشون ب شوهرم نشون بده وتعییرکنه

چطور بگم،مثلا من نمیتونم در طول روز رفتارم با همسرم سرد باشه ولی گهگاهی که قهر میکنه سعی میکنم جلوخو ...

خب این چیزاییی ک گفتین یعنی وابسته نباشم ومتاسفانه من بشدت وابسته ام بهش ولی دارم روش کارمیکنم چون هررفتلری داشت بخشیدم وبازرفتم سمتش 

توی یه تاپیک توضیح بدین چیه کلا مشکلتون.چند صفحه رفتم عقب اما اصن نفهمیدم چیه قضیه و چرا انقدر از زم ...

من28میرم29شوهرم32یکسال ونبم عقدیم بی مسیولیت هنوزنتونسته ی خونه رهن کنه ازیطرف قراربود بریم شهرمحل کارش خانوادش اجازه ندادن بخاطرتنهایی مادرش الان بزوربایدتنهابمونم شهرخودمون ک شوهرم هرچندوقت یکباربره سرکاروبیادشهرمون ماروازهم دورکردن ک برم پیش مادرشون بامخالفت شدید من برخوردن افتادن رولج باهام شوهرم بشدت وابسته ب خانواده دهن بین دهن لق ورفیق باز وعصبی الانم متوجه شدم یکی ویگ ازدلایلی ک اینجا خونه نگرفته اینه اونجا تنهاباشه و...  متوجه شدم چیزی مصرف میکنه تواین گیرودار مشکلات بزرگ خانوادشم دخالت میکنن تحربکش میکنن بقدری تحت فشارم دارم دیوونه میشم حالا شما بگین من چکارکنم ی راهکاربهم بدین ایابازمن مقصرم  ؟ 

من28میرم29شوهرم32یکسال ونبم عقدیم بی مسیولیت هنوزنتونسته ی خونه رهن کنه ازیطرف قراربود بریم شهرمحل ک ...

متوجه شدم.حق دارید. با صبوری و عشق میشه هر مردی رو رام کرد.همسر من گل میکشید.خیلی مامانی بود.همه زندگیشو ریخته بود به پای خانوادش و خودش هیچی نداشت.ولی به مرور و در طول سه چهار سال همه ی این مشکلارو حل کردم.با آرامش. روی خوش، صبوری، دعوا نکردن. یه جوری شده مامانش میگه این پسر فقط با تو خوبه و فقط تو میتونی کنترلش کنی. پسرای این مدلی پسرای بد هستن.شیطونن. باید افسارشونو بگیری تو دستت رامشون کنی.درست میشن.شوهر من الان فقط سیگار میکشه اونم کم. خرج خونه میکنه حسابی.زندگی آروم واسم درست کردده و هرچی بگم همونه.سختی کشیدم تا این شد اما شد.شمام میتونی.مردا قلق دارن.عین بچه هستن.تربیت پذیرن.شوهر من ۱۰ سال ازم بزرگتره تازه…عین مومه تو دستم.یه بار جرات نکرده صداشو بلند کنه واسم در صورتی که واسه عالم و آدم عین عزرائیله.فقط سیاست داشته باش.

متوجه شدم.حق دارید. با صبوری و عشق میشه هر مردی رو رام کرد.همسر من گل میکشید.خیلی مامانی بود.همه زند ...

خیلی بی ارزشم کرده پیش خانوادش اونقدرپشتم حرف زده پیششوون بخاطراینه اینقدربیقرارم چون داداشش گفت زنگ بزنیم باباش تمومش کنیم چقدربدبخت شدم داداشاش میخوان طلاقم بدن😞

به نظرم همسرت دوست دارهاز پیاماش اینطور به نظر میاد.وقتی دوست داره پس میتونی درستش کنی

دیگ باورش ندارم نمیدونم چندوقت چقدرگریه کردم چشمام داغون شدن باورم نمیشه دوسم داشته باشه اگردوسم داشت عمل میکرد ب حرفاش پشتم حرف نمیرد

متوجه شدم.حق دارید. با صبوری و عشق میشه هر مردی رو رام کرد.همسر من گل میکشید.خیلی مامانی بود.همه زند ...

بعدمسیله اینجا افسارگسیخته باهیچی کنترل نمیشه تاحرف بزنی دادمیزنه دوبار بهم سیلی زد نمیشه باهاش حرف زد