2777
2789
بنظر من برای ساختن یه زندگی باید چندین جا رو بند ببندی مثل چادر که اگه یکیش خراب شد رو سرت اوار نشه ...

اتفاقا بهشون گفتم مقصرخودمم ک گفتم پای وخالتطون توزندگیم بازشد نمیدونم چرایسری ازاقایون باورطون نمیشه خانوادشون قصدنابودی زندگیشون دارن 

اتفاقا بهشون گفتم مقصرخودمم ک گفتم پای وخالتطون توزندگیم بازشد نمیدونم چرایسری ازاقایون باورطون نمیش ...

اره شک نکن!!

الان خونواده من زورشون نمیرسه به من میرن پیش همسرم تحریکش میکنن !!!

اینم ساده و زود باور،

اتفاقا اینو خییلی قبول دارم 

ولی بین همسرم جوری باهاشون رفتار کرده که با اینکه چششو ندارن ولی باهاش پایه هستن

🧔اقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شک نکن!!الان خونواده من زورشون نمیرسه به من میرن پیش همسرم تحریکش میکنن !!!اینم ساده و زود باور، ...

خانواده شوهرم ازمن میش شوهرم بدمیگن اینم دهن بین زندگیم بهم ریختن چندوقت موندم چطور ب ادمی تکیه کنم ک رهام کرده

همین الان ک دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم بادلشکسته ازتدامیخوام خودش کمکت کنه خیر ب زندگیت بیاره

قربدن دل مهربونت بشم من❤

زندگیم بعد از چندین سال عاشقانه بودن کامل به هم ریخته

ممنون واسه دعات💚

قربدن دل مهربونت بشم من❤زندگیم بعد از چندین سال عاشقانه بودن کامل به هم ریختهممنون واسه دعات💚

خدابزرگ تونستی اگر اینستا داری پیج زندگی سالم سوده هروی رودنبال کن این تنهاکمکی ک میدونم ب زندگیت کمک میکنه گرچه بااین حال سخته بلند شدن ولی میشه

قربدن دل مهربونت بشم من❤زندگیم بعد از چندین سال عاشقانه بودن کامل به هم ریختهممنون واسه دعات💚

توقوی تااینجاتونستی بازم میتونی زندگیتوبسازی🤲🏻🌻✨🫂

خدابزرگ تونستی اگر اینستا داری پیج زندگی سالم سوده هروی رودنبال کن این تنهاکمکی ک میدونم ب زندگیت کم ...

ندارم اینستا گلم

تنها فضای مجازیم همینجاست

اما با گوشی خواهر میرم میبینم خیلی خیلی ممنون

خانواده شوهرم ازمن میش شوهرم بدمیگن اینم دهن بین زندگیم بهم ریختن چندوقت موندم چطور ب ادمی تکیه کنم ...

از نظر من ادمی که دنبال تکیه گاه میگرده در اشتباهه!!!

چه مرد چه زن تو هر کاری 

باید استقلال داشته باشی حتی شده یه سر سوزن تا کسی جرات نکنه ضربه بهت بزنه و اگه زد بی فایده باشه

🧔اقا هستم
2810