2777
2789
مو وی کی عالیه رنگ جلدش هم آبی هست برا پروتئین حواست باشه موادش رو خودت بگیر ببر برات فقط انجام بده

ایرانیه؟ این برند؟ 

فقط همینو میخاد هیچ مواد دیگ ای نمیخاد بخرم ببرم؟ برا انزیم برند نداری؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خواهش میکنم عزیزممن الان چندوقتی هست دیگه کار نمیکنم یکم اسم ها از ذهنم رفتهولی گلوبال خوبهپرایم عاا ...

اینها برای پروتویین هست؟ گلوبال فک کنم برا کراتین درسته؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه برند خوب مواد رو بدونم اگ میدونید اسمشو بگید خییلی ممنون میشم عزیزم واینکه اینی ک پیشش میرم موه ...

بوتاکس ۴ تومن بنظرم یکم بالا گفته خیلی نه یکم

برزیل نه

ولی از جاهای دیگه وارد میشه و مواد خوبی هم داریم

اسم برندش مهمه

من خودم با پرایم کار میکردم هم کراتین هم بوتاکسش عالی بود

اینها برای پروتویین هست؟ گلوبال فک کنم برا کراتین درسته؟

گلوبال کراتین

پرایم همه مدل داره

تو فقط حواست باشه موادش بود نده

مواد فیک همین که داره رو موهات میزنه از گاز و بوش ادم چشماش اشک میاد

مواد خوب فقط موقع اتوکشی دود داره در حالت عادی هیچ بویی نداره

اینجوری میتونی موادش رو بسنجی

ولی کاور رو حواست باشه اصلااااا رو کف سرت نکشه فقط ساقه مو

بوتاکس ۴ تومن بنظرم یکم بالا گفته خیلی نه یکمبرزیل نهولی از جاهای دیگه وارد میشه و مواد خوبی هم داری ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی ممنونم فدای انگشتات اذیت شدن خدا خیرت بده خیلی اطلاعات مفیدی دادی قربونت برم😘

ایرانیه؟ این برند؟ فقط همینو میخاد هیچ مواد دیگ ای نمیخاد بخرم ببرم؟ برا انزیم برند نداری؟

همین مواد بعدم ی شامپوی شست و شو قبل کراتین هست که خودشون دارن احتمالا

خارجیه عزیزم همیم برند برای انزیم هم هست حالا از مامانم بپرسم بهت اطلاع میدم

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

همین مواد بعدم ی شامپوی شست و شو قبل کراتین هست که خودشون دارن احتمالاخارجیه عزیزم همیم برند برای ان ...

عزیزم خدا خیرت بده پس خبر از شما منتظرتم ها؟؟؟؟ 

به مامانت بگو بهترین برندو بگه و اینکه همین خانومم همینجا گفت مواد خوب اشک سوزش چشم نمیار ه درسته؟ 

عزیزم بالانوشتم موهام چربه نچراله پایینش وز ارایشگر گبت انزیم تراپی کن بنطرت برا دفه اول برا موهام ا ...

آنزیم تراپی خوبه فکر نمی‌کنم اگه مراقبت ها رو خوب انجام بدی مشکلی پیش بیاد مو رسیدگی میخواد 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

آنزیم تراپی خوبه فکر نمی‌کنم اگه مراقبت ها رو خوب انجام بدی مشکلی پیش بیاد مو رسیدگی میخواد

شما توهمین کار هسستین؟ میگن موادش گیاهیه راسته ؟ ریزش نمیاره؟ 

نه عزیزم من تتو کار میکنم اما تو سالن بچها کار میکنن دیدم 

نمیدونم گیاهی‌ هست یانه 

نه عزیزم من تتو کار میکنم اما تو سالن بچها کار میکنن دیدم

بوتاکس صافی میمونه یا شنیدین ریزش داشته باشه

عزیزم خدا خیرت بده پس خبر از شما منتظرتم ها؟؟؟؟ به مامانت بگو بهترین برندو بگه و اینکه همین خانومم ه ...

درسته

عزیزم خدا خیرت بده پس خبر از شما منتظرتم ها؟؟؟؟ به مامانت بگو بهترین برندو بگه و اینکه همین خانومم ه ...

مارک ایووکس خوبه خیلی مارک های خوبی داریم 

2810