2777
2789
برای بار اول بوتاکس برای شما بهترهنصب به کراتین ریزشش خییییلی کمترهبگو از مواد بدون گاز و بو برات اس ...

عزیزم پواد انزیم هم گفت برای زن های حامله و بچه ها استفاده میشه چون گیاهیه بنطرت ریزش نمیاره؟ گفت صافیش دوسال ماندگاری داره رشد ریشه مگر 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اخه پروتویین فقط احیا میخام شلاقی و صاف باشه میترسم بریزه انزیم بزنم میخام ریزش شدید نگیره مثل کراتی ...

چربی باعث میشه مو بریزه 

پروتئین اصلا باعث نمیشه ک مو بریزه 

من خودم هر سال انجام میدم صافی هم داره اگه مواظبت کنی و رسیدگی با شامپو و ماسک مو بشروی همه اش صافی داره آنزیم هم خوبه نترس عزیزم مو هات نمیریزه اگه موادش تقلبی نباشه

مو رو نرم میکنه و باعث میشه رشد کنه

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کدومو پیشنهاد میدید عزیزم بوتاکس؟ یا انزیم تراپی ؟

بوتاکس عزیزم ریز مولوکوله قشنگ موهات رو ماده مغذی داخلش رو پر میکنه اگر موی وز داری ولی صافی بالایی نداره

ولی اگر فقط صافی و زیبایی مد نظرته کراتین کن

کلا منظورم کراتین و زیرمجموعه هاش بودبوتاکس، پروتیین و .....خود کراتین بدتر از همه

پس این همه خانوم خشگل مشکل تو عروسی وخیابون و محل کار وو..... موهاشون لخت شلاقی و براق چطور میشه؟ همشون ریزش دارن ؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اخه پروتویین فقط احیا میخام شلاقی و صاف باشه میترسم بریزه انزیم بزنم میخام ریزش شدید نگیره مثل کراتی ...

اگر صاف و شلاقی میخوای بشه موهات فقط کراتین کن

موادش حتما بدون گاز و بو باشه

ولی کراتین ریزش میاره من کارم این بوده چند سال

نه ریزش در حد اینکه کچل بشی و اینا نههههه

ولی ریزش موهات از حد الانت بیشتر میشه

بوتاکس عزیزم ریز مولوکوله قشنگ موهات رو ماده مغذی داخلش رو پر میکنه اگر موی وز داری ولی صافی بالایی ...

اخه موهام کم پشته کچل میکنم کراتین کنم 

چرا نظرتون راجع به انزیم نمیگین ؟ ارایشگره میگفت برا بچه هام میزنم گیاهیه و مواد برزیلیه فلورا اکتیو و نائوپلو همچین چیزی

پس این همه خانوم خشگل مشکل تو عروسی وخیابون و محل کار وو..... موهاشون لخت شلاقی و براق چطور میشه؟ هم ...

من خودمم کراتین کردم موهام فوق العاده صاف و شلاقی شده

ولی ریزش موهام بیشتر شد

قرص و دارو مصرف میکنم که متعادل نگهش دارم

گاز کراتین موقع اتو کردن میخوره کف سر باعث ریزش میشه

تجربه چند سال کار کردنمه با بهترین مواد

هر ارایشگری بگه نه باهات صادق نیست

ببین برات ارزش داره یکم ریزش موهات بیشتر بشه یا نه

چربی باعث میشه مو بریزه پروتئین اصلا باعث نمیشه ک مو بریزه من خودم هر سال انجام میدم صافی هم داره اگ ...

عشقم میشه اسم برند مواد خوب رو بگی هم پروتویین هم انزیم یا حداقل بگو من اونجا به چ نکته ای توجه کنم یکی میگفت حواست باشه رو سرت کلاه نکشه گاز مواد بخوره به موها بریزه یا مواد به ریشه نخوره بنظدت اونجا موادشون پلمپه میتونم از اصالت مواد مطمئن بشم ؟ 

اخه موهام کم پشته کچل میکنم کراتین کنم چرا نظرتون راجع به انزیم نمیگین ؟ ارایشگره میگفت برا بچه هام ...

آنزیم و بوتاکس و پروتیین فقط تقویتی هستن

صافی کمی دارن

ریزششون کمتره

هرچی بخوای مو بیشتر صاف بشه ریزش بیشتر میشه

من خودمم کراتین کردم موهام فوق العاده صاف و شلاقی شدهولی ریزش موهام بیشتر شدقرص و دارو مصرف میکنم که ...

عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم میشه اسم برند موادی ک باهاش کار میکنی رو بدونم؟ برند خوب میخام حداقل بدون گاز باشه ریزشش کمتر باشه

عشقم میشه اسم برند مواد خوب رو بگی هم پروتویین هم انزیم یا حداقل بگو من اونجا به چ نکته ای توجه کنم ...

صد در صد کاور رو سرت نکشه 

فقط پایین موهات رو کاور کنه

روی کف سرت به هیچ عنوان

پلمپ بودن مواد ربطی یه خوب و بدش نداره

آنزیم و بوتاکس و پروتیین فقط تقویتی هستنصافی کمی دارنریزششون کمترههرچی بخوای مو بیشتر صاف بشه ریزش ب ...

بله کاملا متوجه شدم عزیزم نظرتون راجع به اینکه با دستگاه سر رو نگاه مبکنن چربی هاشو بعد چندمرحله با مواد میشورن حالت اسکراپ اینا گفت ۸۰۰ تومنه برا کاهش ریزش مو بنظرت انجام بدم ؟ یا الکیه اخه من مشهدم اینجا شهر عجایبه🥲

عشقم میشه اسم برند مواد خوب رو بگی هم پروتویین هم انزیم یا حداقل بگو من اونجا به چ نکته ای توجه کنم ...

مو وی کی عالیه رنگ جلدش هم آبی هست برا پروتئین 

حواست باشه موادش رو خودت بگیر ببر برات فقط انجام بده

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

صد در صد کاور رو سرت نکشه فقط پایین موهات رو کاور کنهروی کف سرت به هیچ عنوانپلمپ بودن مواد ربطی یه خ ...

میشه برند خوب مواد رو بدونم اگ میدونید اسمشو بگید خییلی ممنون میشم عزیزم 

واینکه اینی ک پیشش میرم موهام پایین گردنم گفت بوتاکس ۴ تومن گفت موادم برزیلیه راست میگه ؟ از برزیل وارد میشه؟

عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم میشه اسم برند موادی ک باهاش کار میکنی رو بدونم؟ برند خوب میخام حداقل بدون ...

خواهش میکنم عزیزم

من الان چندوقتی هست دیگه کار نمیکنم یکم اسم ها از ذهنم رفته

ولی گلوبال خوبه

پرایم عاااالیه

کادیو اصلا خوب نیست 

2810