2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شهر غریب ازدواج کردم اومدم خونه بابام سر بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 96 پست
خوب سعی کن تعادل برقرار کنی، هم تو دعوت هم تو رفتن.یعنی مساوی باشن با پدرو مادرت.بعد اینکه انقد باهم ...

مث یه پدر نگرانشونه

تو تاپیکای قبلم گفتم

اونام پولاشونو گذاشتن حسابشون سود میگیرن رفتن تو روستایی که حموم و گاز نداره زندگی میکنن که بچه هاشون تو فکرشون باشن و هی برن خونه بچه هاشون بمونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خوشبحالتتوروخدا تو یکم بیشتر باهام حرف بزن من آروم شم.حس نمیکنی حریمتو شکستن؟ بعد کلا باهاشون خو ...

گفتم الان همتون میریزید سرم که تو کارت اشتباهه و نباید اجازه بدی در نبود تو بیان خونت😁

ببین یه چیزای هست که آدم دوست نداره کسی بدونه یا ببینه،مثلا من اگه پول نقد و اینا داشته باشم یجایی قام میکنم که هیچکس جز خودم نمیتونه پیداش کنه به گول و اینا حساسم 

بقیه چیزا رو اوکیم ،مثلا لباسه که خب همه دارن منم دارم ،همه میذارن تو کشو منم میذارم تو کشو و کمد ،ظرف و ظروف تو کابینته ،اگه ظرف جدیدی خریدم واسه خونه پسر اونا خریدم دیگه 

تو یخچالم که مواد غذاییو اینا هست ،اتفاقا من میگم بذار تو یخچال همه چی باشه که یوقت اومدن و نبود نرن بگن فلانی یخچالش خالی بود ،و اینکه سعی میکنم قبل رفتنم یا اگه خونه بودم و اونا دعوت کردم همه جا رو ،کشوها رو کمد و کابینتا رو تمیز کنم چون اینم دوست ندارم که برن بگن واای فلانی خونش مرتب نبود ،اینا برا من مهمن

تا پستوهارو هم میگردهمن واقعا راضی نیستم

مادرشوهرم چندوقت پیش اومد خونمون به بهانه خرید من رو فرستاد بیرون نگو رفته کمددیواری رو گشته منم کفش زیاد دارم وقتی برگشتم یه داستانی سر هم کرد که آره زن همسایشون کفش زیاد میخره اگه پول هر جفت کفش رو میداد یه مقدار طلا الان یک کیلو طلا داشت ولی خب متظورش به من بود 

اتفاقا کار شوهرش هم بده چون وقتی زن خونه نباشه دلیلی هم نداره کسی بیاد مهمونی درسته پدر و مادرش هستن ...

یعنی وقتی شوهرت خونه نیست

پدر و مادر برادر یا خواهر هیچ کدوم خونتون نمیان؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یعنی وقتی شوهرت خونه نیستپدر و مادر برادر یا خواهر هیچ کدوم خونتون نمیان؟

فعلا که عقدم 

بعدم چرا وقتی خودم نیستم بیان ؟

بیان در و دیوار ببینن ؟

کی باید پذیرایی کنه ازشون ؟

والا من همین الآنم وقتی میرم خونه شوهرم (خودش خونه داره و مستقل) چندین ماه میمونم پیشش مامانم اگه خودم نباشم به هیچ وجه نمیاد اونجا 

هم‌ میگرده. ببین میگرده هاااااا تا سوراخای ریزم‌ میگرده.هم میگه خونه پسر خونه منه عروس خونش خونه باب ...

ببین حرف مفت که خیلی زیاده

حالا داری میری خونه بابات به خودت تلخش نکن

بزار بگرده تا سوز کون. ش آروم بگیره .بی خیال

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

فعلا که عقدم بعدم چرا وقتی خودم نیستم بیان ؟بیان در و دیوار ببینن ؟کی باید پذیرایی کنه ازشون ؟والا م ...

خب مامان اسی که نرفته

مادر شوهرش رفته اونم پسرش خونست

منم دوست دارم وقتی خونه نیستم کسی نره خونم

ولی خب همونطور که خونه بین منو همسرم مشترکه پس وقتی همسرم نیست مامان و بابام میان پس بد نمیدونم مادر و پدر همسرمم بیان

خب مامان اسی که نرفتهمادر شوهرش رفته اونم پسرش خونستمنم دوست دارم وقتی خونه نیستم کسی نره خونمولی خب ...

چه فرقی داره چه مامان اسی باشه چه مادرشوهرش 

میتونست شوهرش بره خونه مادرش 

خوب وقتی میگی خونه مشترک هست یعنی هر دو باید تصمیم بگیرن و به خواسته ی هم احترام بزارن دیگه 

بعدم وقتی می‌دونه مادرش مریض روحی هست و قراره همه جا رو بگرده پس نباید بدون حضور اسی دعوت کنه 

چه فرقی داره چه مامان اسی باشه چه مادرشوهرش میتونست شوهرش بره خونه مادرش خوب وقتی میگی خونه مشترک هس ...

متوجه خط اولتون نشدم

پست اول من این بود که آیا مادر و پدرتون وقتی همسرتون خونه نیستن نمیان پیشتون؟

من گفتم که کار هیچ کدوم رو تایید نمیکنم 

کار مادر همسرشم خیلی زشته که میاد میگرده

ولی خب اینو موضوعی نمیبینم که اسی بخواد مسافرت و زندگیشو تلخ کنه بخاطرش

چه فرقی داره چه مامان اسی باشه چه مادرشوهرش میتونست شوهرش بره خونه مادرش خوب وقتی میگی خونه مشترک هس ...

و اینم بگم مادرشوهر برای ما مریض روحیه برای پسرا فرشته ای هست که زن فقط میخواد خرابش کنه😂

متوجه خط اولتون نشدمپست اول من این بود که آیا مادر و پدرتون وقتی همسرتون خونه نیستن نمیان پیشتون؟من ...

تا وقتی که زن خونه نیست دلیلی نداره مهمون بره این نظر منه 

فرقی هم نداره که مهمون کی هست 

پدر و مادرا  هم باشن بازم مهمون هستن و خونه ی خودشون نیست 

2810