2777
2789

شاید بگید اشتباه کردم ک قطعا کردم و صد درصد اشتباه کروم ولی واقعا لازم بود آب پاکی رو دستم ریخته بشه چون بار اول محکم نگفت فقط گفت نه و نمیدونم و فعلا فلان و من هنوز بهش فک میکردم مث بیماری ک تو کماس و هر تکانه ای منو امیدوار می‌کرد مخصوصا ک هر روز میدیدمش و تمام کارام و رفتارام بخاطر اون بود امشب ک بهش پیام دادم اول خودمو معرفی نکردم بعد ک معرفی کردم قشنگ نشون داد ک واقعا نمیخادم و اون نمیدونم ها بیخود بوده و این رفتاراش سرکار فقط برای عادی جلوه دادنه ولی شبی چنان آب پاکی ریخت رو دستم ک اونی ک تو کما بود رو چال کردم با دستای خودم ولی دارم میمیرم از درد انگار یکی همین الان واقعا مرده😭😭😭😭

قوی باش عزیزم الان که جسارت این کارو داشتی باید قدرت نه شنیدن هم داشته باشی .هر چند میدونم سخته ولی ...

قدرت نه شنیدن رو داشتم ک پیام دادم فقط میخام دیگ حتی سر سوزن امید جا نمونه میخام به معنای واقعی برام بمیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم حق داری ناراحت باشی....ولی میدونی چیه...زندگی انقد بی رحم و جدی هست ک خبر نداری....امیدوارم ب ...

من کنار اومدم فقط میخام دیگ هیچ امیدی نباشه میخام واقعا دیگ برام مرده باشه حتی دیدمش انگار ندیدمش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیگه وقتی یکبار دیدی محترمانه رقابت نشون نداده ،سادگی کردی باز پاپیچ شدی،دیگه الان خواهشا عاقل باش،جوری رفتار کن که انگار نه خانی اومده نه خانی رفته،بدبختی هر روز هم میبینیش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشدخواهان کسی باش که خواهان تو باشددیگه وقتی یکبار دیدی محترمانه رقابت ...

من همین دو ماه هم جوری رفتار میکردم ک نه خانی اومده و نه خانی رفته ولی خودش جوری رفتار می‌کرد انگار میخاد منو نگو که این رفتارش فقط جهت عادی جلوه دادن بوده ک امشب فهمیدم و آب پاکی ریخته شد رو دستم

اتفاقا کار خوبی کردی تکلیفتو با خودت مشخص کردی هر چی بیشتر طول میکشید وابستگی ذهنی بیشتری پیدا میکردی. فهمیدی که نمیخوادت درسته که الان سخته ولی این سختی قطعا از سختی های آینده کمتره. این نیز بگذرد. این عبارت رو خیلی بگو اصن یه حس آرامشی به آدم میده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من کنار اومدم فقط میخام دیگ هیچ امیدی نباشه میخام واقعا دیگ برام مرده باشه حتی دیدمش انگار ندیدمش

من پست های قبلی تو ندیدم اگه توضیح دادی...ببین خیلی مهمه ک طرف و خانواده ش از اول توروبخان...شوهر من عاشقم بود ولی خانواده اش کلا عوضین... انقد زندگیمون خراب میکنن من با همه چی شوهرم ساختم ولی مشکلاتی ک خانواده اش ایجاد میکنن قابل حل نیست....و رابطه مون کلا خرابه....حالا چ برسه ب اینکه اون م از اول سست بود...به کسی اهمیت بده ک دوست داره و برات ارزش قایله،،،،

اتفاقا کار خوبی کردی تکلیفتو با خودت مشخص کردی هر چی بیشتر طول میکشید وابستگی ذهنی بیشتری پیدا میکرد ...

مرسی ک درک کردین واقعا ذهنم ازاو شد شاید باورت نشه ولی من هر روز با ذوق دیدن اون میرفتم سرکار هر روز کلی وفت میزاشتم لباس چی بپوشم چون اون میدید منو هر روز کلی رفتار بیخود بخاطر اون ولی الان مرد و خاک شد سخته خیلی سخته ولی تموم شد

نه واقعا حق نداشت جوری رفتار کنه که فکر کنی میخوادت،بنظرم اصلا دیگه بهش رو نشون نده

واقعا جوری رفتار می‌کرد ک فک کردم میخادم مدام باهام حرف می‌زد ، یه تیکه هایی میگفت که قشنگ مخاطبش من بودم و خیلی کارا ک واقعا فک کردم میخاد 

مرسی ک درک کردین واقعا ذهنم ازاو شد شاید باورت نشه ولی من هر روز با ذوق دیدن اون میرفتم سرکار هر روز ...

آره بابا خودتو راحت کردی کار خوبی کردی این روزا هم تموم میشه. دعا به جون خودت میکنی بعدا

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
2810