2777
2789
عنوان

بچه ها اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت اگر بچه هام رو بردارم فرار کنم چقدر میتونم دووم بیارم پیدام نکنن یه پراید دارم با دوتا صد دل ...

نکنی .این کارو‌نمیتونی 

اخر سر هم تهمت بهت میگه با مرد دیگه رفته بود و...

شوهر من که شدیدا شکاکه وتهمت زن و...

2805

گلم از خداوند بخواه که بهت کمک کنه و مهر شما رو در دل همسرت زیاد کنه

چون خداوند حاکم بر دلهاست

مثل یک حامی و پشتیبان به خداوند توکل بی قید و شرط کن و از خودش کمک بخواه 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

شما چون شرایط طلاق رو نداری ،نباید شرایط رو برای خودت سخت بکنی سعی کن دهن به دهنش نذاری و اگه چیزی لازم داری با آرامش و محبت ازش بخوای و تا می تونی به خاطر بچه هات تنش ایجاد نشه

خب باهاش حرف بزن توافق کن . مهریتو ببخشی مطمعنا میرع

خوب خونه رو که به من نمیده بعدم مطمئنم بدون جنجال نمیره اون داره راحت زندگیش رو می‌کنه با زندگیشم حال می‌کنه ول نمیکنه بره که

برای چی؟اگر خوب باشه جور میکنم .ماشین مال خودمه میتونم بفروشم

نه هفتاد هزار تومن 

من یه مشاور تلفنی دارم تو طلاق چیزینا خیلی راهنماییم کردن واقعا کارشون خوبه تبلیغ یا دروغ نیست شمارشو میزارم بهش پیام بده ج میدن

09935275449

I told you i was sad:(

2810