2777
2789
عنوان

بچه ها اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم اصلا دلم میخواد زار بزنم متنفرم ازش چقدر اذیتم کرد تو این سالها

به نظرت اگر بچه هام رو بردارم فرار کنم چقدر میتونم دووم بیارم پیدام نکنن یه پراید دارم با دوتا صد دلاری فقط همین 

اکثر تاپیکا خانوما از شوهراشون گله دارن

من مجردم و خیلی زیاد دلم می خواد ازدواجِ خوب کنم،

خواستگارم زیاد داشتم اما هر کدوم به یه دلیلی نشدن

یا اونا نخواستن یا من

الانم سنم خیلی رفته بالا و خیلی دلم می خواد با یکی آشنا بشم و بشناسمش و ازدواج کنم

اما وقتی تاپیکای دوستان رو می خونم، حقیقتا براشون ناراحت میشم

اما خیلیا هم هستن ازدواج کردن و خوشبختن

تو کار خدا موندم

اکثر تاپیکا خانوما از شوهراشون گله دارنمن مجردم و خیلی زیاد دلم می خواد ازدواجِ خوب کنم،خواستگارم زی ...

اونا عاقل بودن رو احساسات تصمیم نگرفتن من احمق با دلم تصمیم گرفتم تو زندگی عاشقانه زندگی کردم صدم رو گذاشتم و الان سرخورده هستم شما هم قبل از ازدواج همه نشانه ها رو در نظر بگیر و جواب بده 

به نظرت اگر بچه هام رو بردارم فرار کنم چقدر میتونم دووم بیارم پیدام نکنن یه پراید دارم با دوتا صد دل ...

نه گلم بمون دنیا پر خطره فرار یه قصه ی تلخه که جز پشیمونی هیچی عایدتان نمیشه من خودم خنثی هستم یعنی دیگه به هیچی فکر نمیکنم تو هم بی خیال شو مجردشم وحشتناکه چه برسه با بچه

اونا عاقل بودن رو احساسات تصمیم نگرفتن من احمق با دلم تصمیم گرفتم تو زندگی عاشقانه زندگی کردم صدم رو ...

امروز خیلی زیاد دلم گرفته

خیلی تنهام

از ته دلم از خدا می خوام دلت شاد بشه و خوشحال بشی

امروز خیلی زیاد دلم گرفتهخیلی تنهاماز ته دلم از خدا می خوام دلت شاد بشه و خوشحال بشی

فدات عزیزم.

تو که مجردی پاشو بزن بیرون از خونه یه هوایی بخور شاد بشی خدا رو شکر کن که اختیارت با خودته من دیروز تا حالا دارم گریه میکنم چون نمی‌زارم برم خونه مامانم لعنت بهش من اگه برگردم به مجردی واقعا دوباره زندگی میکنم و قدر ثانیه هامو می‌دونم 

2810