2777
2789
عنوان

امشب ی جشن کوچیک دعوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
تازه همیشه طلبکارم هست ک سره فامیلات زندگی منو چندساله جهنم کردی . تازه ادم شدی ک زندگیت مهمتره. منم ...

حالا خونه ی فامیلای عتیقه خودش میره؟

برا من اوایل رفتو امد میکرد ولی ب کوچیکترین چیزا گیر میده مثلا رفتیم خونه ی خواهرت شوهرش چرا بیرون بود چرا دیروقت اومدن خونمون چمیدونم بهونه های الکی اورد البته شوهرخواهرمم مغروره این میگ من خاکیم باهاش نمیسازم میگم باشه خونه ی خواهرم نمیری خونه ی فامیلام بریم اونم نمیره خدا از مادرش نگذره باعث و بانیش اون شد

🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باخانواده خودشم همینه .خواهرش ک کلا قهره. داداششم نمیریم خونش .

باز خوبه باهمه اینجوریه فرق نمبذاره.ولی کلا بنظرم خوبه رفت امد اما از ی طرفم من عقیدم اینه تنهایی دونفری بهتره .....

اهان پس کارش اشتباهه..باخانواده خودش چطوره هرروز میره؟؟مثلا ما ی ساختمونیم با مادرشوهرم اینا..تا اون ...

اخلاقش شبیه شوهر منه ب هر بهونه کوچیکی میخواد جدایی بندازه خواهرم واسه بچش تولد گرفت این نزاشت بریم منم قسم خوردم تلافی میکنم

🩵
اخلاقش شبیه شوهر منه ب هر بهونه کوچیکی میخواد جدایی بندازه خواهرم واسه بچش تولد گرفت این نزاشت بریم ...

راسشو بخای شوهرم خیلی باخواهرم و شوهرش صمیمیه ...بیصتر ازخواهر خودش باخواهرم اوکیه.هروقت خواهرم ماشین نداشته باشه ،میره ابجینو از کارش میاره یا مثلا دوسش داره واقعا عین خواهر..اما اللن دیگ ناراحت شده از دستشون میگه ی مدت قهر باش..میدونه منم ابجیمو دوس دارم ی دونه خواهر دارم تودنیا...واقعا هم قصدش جدایی انداختن نیس میگه قهر باص منم نمیخام فهر باشم🤨قراره چن روز بعد جشن بزرگی بگیرم شوهرم میگه ب خواهرت و شوهرش رو نمیدن تا بفهمن کارشون اشتباهه.‌میگم ن اونجوری کنی ناراحت میشم....خیلی یجوریه...برعکس شوهره ابجیم اصلا ب هیچی کینه نمیگیره.ولی شوهرم خیلی کینه ایه همش باید مواظب رفتارت باشی

راسشو بخای شوهرم خیلی باخواهرم و شوهرش صمیمیه ...بیصتر ازخواهر خودش باخواهرم اوکیه.هروقت خواهرم ماشی ...

ی مدت بگذره درست میشه اگه واقعا حق باشوهرته توام یکم سرسنگین باش تا بدونن ناراحتین باز شرایط تو بهتره

متاسفانه خواهر من و شوهرش خیلی مغرورن خواهرم البته درونگراس و مهربونه ولی شوهرش اونم مثل خودش کرده نمیزاره ب شوهر من سلام کنه همش من من میکنه ک آره شما باید اول بیاید خونه ما بعد ما بیایم چون ما بزرگتریم ولی فقط یکی دوسال بزرگترن ! منم موندم بین اینا شوهرمم زود ناراحت میشه الانم کینه کرده 

🩵
ی مدت بگذره درست میشه اگه واقعا حق باشوهرته توام یکم سرسنگین باش تا بدونن ناراحتین باز شرایط تو بهتر ...

اره حق با شوهرمه...دقیقا باید سنگین شد تا ادم بشن ک متاسفانه نمیشن بدتر قیافه میگیرن شوهرمم بیشتر لج میکنه...موندیم بخداا