دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه والا جز احترام و پذیرایی عالی چیزی ندیده. طبعش همینه فکر میکنه زندگی مشترک ینی یه دخترو از خانوداش بیاری بیرون و فقط با همون دختر زندگی کنی بقیه رو باید گذاشت کنار به کل
نه والا جز احترام و پذیرایی عالی چیزی ندیده. طبعش همینه فکر میکنه زندگی مشترک ینی یه دخترو از خانودا ...
اهان پس کارش اشتباهه..باخانواده خودش چطوره هرروز میره؟؟مثلا ما ی ساختمونیم با مادرشوهرم اینا..تا اونا دعوت نکنن شوهرم حتی واس ی چایی تنهایی هم نمیره..شده ی ماه ی ماه دعوت کنن اما شوهرم نرفته.ولی برا من هروقت گفتم رفتیم خونه مامانم ابجیم.ولی با فامیل رفت امد اصلا نداریمعمو دایی خاله عمه ....اصلا......حتی برا خودشم...الانم ک ابجیمو صوهرش فعلا ناراحتش کردن..اینم حساسه..ب همه محبت میکنه دوس داره متقابل باشه.الان بمن میگه ابجیت ب توام بی احترامی کرده ی مدت قهرباش باهاش تا ب اشتباهش پی ببرهمنم ناراحت میشم حس میکنم میخاد جدایی بندازه.اه