گوشیمو پنج اسفند پارسال دزدیدن . فعلا دزدا رو گرفتن اما پول گوشی اینا رو ندادن . این گوشی ای که دارم از اون کم جاها و تری جی هست . دیگه نمی تونم بازار اینستا تلگرام و ... اسنپ نصب کنم چون قدیمیه . جا هم نداره کنار . شارژشم به پنجاه میرسه یهو میره به یک یا اینکه خاموش بشه . فقط ایتا دارم و قرآن همین
حابا اون گوشیم خب همه چی داشت . پنج تومن خریده بودم . اما میگن همه گوشی بخر خب با این که اذیتی همش درگیر شارژ کردنش هستی و شارژ به دست جا هم که نداره
اما اصلا اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام که دیگه اون درسام اون عکسام با خودم خاطراتم . آهنگ ها و هر چی دوست داشتم و عکس های برادرزاده ام و کلا هر چی داشتم ویس درس تو گوشی جدید نیست ... شاید برا یکی راحت باشه اما من دیگه چطور اون موارد رو داشته باشم ... نمی تونم با این موضوع کنار بیام و این رو هم بگم گوشی ای هم اگر بگیرم دیگه حوصله تلگرام و مخصوصا اینستا رو ندارم و نصبش نخواهم کرد . من فقط با گوشی دوست دارم فیلم ببینم و حالمو یه کم خوب کنم و گرنه اینستا اینا که چرت هست و وقت هدر کن برا من البته چون قبلا بود
حالا نسبت به شرایط گوشی ای که دستمه و حال روحیم نسبت به گوشی جدید بگین چکار کنم .
من جز خدا و شما واقعا کسی ندارم خوب راهنماییم کنه . ممنون میشم