2777
2789
عنوان

یه جمله راجب خدا بهم میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
ترک گناه کنتا معجزه رو ببینیچله هفتاد بند استغفار امام علیوبگیر درکنارش برا گناهات توبه کن‌بعد ی مدت ...

ممنونم چجوریه؟؟؟؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

پس نیازه یک جوره دیگه بهش نگاه کنی عزیزماز اول، واقعی تر، عمیق تر و زیباتر

اره دیدگاه خودم غلط بود توقع زیادی ازش داشتم 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه اشک توچشمام جمع شد🥺

اره بابا خودم یادم می افته چقدر ناامید بودم هنوز گریه ام میگیره اصلا به ذهنم خطور نمی کرد اون تماس بگیره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره دیدگاه خودم غلط بود توقع زیادی ازش داشتم

تا این توقع چی باشه

گاهی توقعمون زیاد نیست بلکه اشتباهه

گاهی چیزی میخوایم که ظلمه در حقمون

و خدا ظالم نیست

گاهی خودمون سد میشیم، مانع میذاریم

و میندازیم گردن خدا

و...

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
همیشه دقیقه نودکارم رودرست کرده وکارم به مورسیده ولی پاره نشده

چه دعایی کردی؟؟؟؟؟ چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چه دعایی کردی؟؟؟؟؟ چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟

هرحاجتی که میخواهی اولا باقلب ونیت پاک وبعدازحاجتی که به زبون میآری آخرش بگو اللهم عجل لولیک الفرج تا حاجت ت بااین جمله به عرش برسه توختم های چهل روزه شرکت کن اونم بانیت خالص 

ببین دخترگلم من یه حاجت داشتم که درهمین ختم های چهل روزه گرفتم 

وحاجتی داشتم که بعداز20سال خدا حاجت روام کرد

وحاجتی داشتم خیلی پافشاری کردم وخداحاجتم روداده ولی بعدا مثل چی پشیمون شدم که چرا ازخداخواستم 

وحاجتی داشتم که خدا حاجت روام نکرده بعدازمدتها وگذشت زمان دیدم چقدربه سودم بوده که خدا اون موقع منو حاجت روانکرده 

پس همیشه بگو خدایا هرچی صلاح توهست وهرچه که صلاح من است حاجت روام کن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
هرحاجتی که میخواهی اولا باقلب ونیت پاک وبعدازحاجتی که به زبون میآری آخرش بگو اللهم عجل لولیک الفرج ت ...

ممنونم چه قدر قشنگ گفتید خدا خیرتون   بده لطفا برای من خیلی دعا کنید خیلی محتاج دعام اسمم فاطمه هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40