2777
2789
عنوان

با شوهرم همش بحث داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
مشاوره همش میگه خودم پیدا می کنم میگه پیش یه کاربلد بریم چون قبلاً تجربه داشتیم رفتیم بدرد نخورد

به فکر خودت خیلی باش دور از جون اگر روزی خواستی جدابشی حداقلش از خیلی لحاظ جلو باشی و یادت باشه با اومدن بچه هیچی تغییر نمیکنه تا ازش مطمئن نشدی بچه دار نشو

ببین یه چیزی تجربی میگم من شوهرم وقتی باهاش ازدواج کردم ۲۲ سالش بود اصلا دوست دختر بازی اینا نکرده ب ...

وای واقعا ادم می مونه چیکار کنه من یه شخصی تو زندگیم هست چون قبلا زیاد رابطه داشته یکم میترسم از طرفیم میبینم خیلیا میگن اونایی که با هیشکی نبودن بعد ازدواج یهو دلشون میخواد بیشتر تجربه کنن و خیانت میکنن چقد سخته یه رابطه درست و حسابی داشتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه سری ادما چ زن چ مرد ذاتی چ قبل چ بعد ازدواج دنبال تنوع خیانت هستن یه سری هم مثل من وشما دوست ...

نمیدونم واقعا هیچ توضیحی هم برای اشتباهش نداره خودزنی میکرد و اشک می‌ریخت میگفتم از همه چی راضی ام و هیچ دلیلی برای کارم نداشتم 

نمیدونم واقعا هیچ توضیحی هم برای اشتباهش نداره خودزنی میکرد و اشک می‌ریخت میگفتم از همه چی راضی ام و ...

همین شوهرمنم خود زنی میکرد گوشی میشکست میگفت دوستش پیام داذه به خدا اینا الکیه گول نخور اگ دوستت داشت فقط تو رو میدید شما فقط وابسته هستی عادت کردی بهش وگرنه این عشق نیست 

وای واقعا ادم می مونه چیکار کنه من یه شخصی تو زندگیم هست چون قبلا زیاد رابطه داشته یکم میترسم از طرف ...

اون آدم خودش باید ذاتی ادم درست وفاداری باشه کسی میشناسم از شوهرمن سنش کوچیکتر زنش هم اصلا قیافه نداشت ب خدا همش حرف زنش گوش میداد مطیع خانمش بود ولی برای من از اول هرز میپرید بااینکه نه خرج اضافه میکردم نه بدون اجازه جایی میرفتم تازه زنش همش صدای دعواش میامد غر میزد بهش حالت دستوری بهش حرف میزد انگار اون مرد شوهرش زن بود 

اون آدم خودش باید ذاتی ادم درست وفاداری باشه کسی میشناسم از شوهرمن سنش کوچیکتر زنش هم اصلا قیافه ندا ...

منم متوجه این شدم انگار مردا زنی که پر توقع باشه رو بیشتر میخوان واقعا نمیدونم دلیلش چیه وقتی میبینن طرف مقابل وابسته شده و میسازه بدتر میکنن 

منم متوجه این شدم انگار مردا زنی که پر توقع باشه رو بیشتر میخوان واقعا نمیدونم دلیلش چیه وقتی میبینن ...

اگ ازدواج کردی هر هفته ببرش بیرون حتی شد یه جوراب شال کفش یا مانتو بخر پول تو جیبی از اول عادتش بده بزنه کارتت هرهفته یه جا برنامه بریز برید تفریح بیرون به تیپت برس حتما مستقل باش کار داشته باش موقع بچه دار شدن یکاری کن اونم تو کارای بچه داری کمکت کنه من خیلی مظلوم وبچه بودم وحسابی ازم سو استفاده کرد 

اگ ازدواج کردی هر هفته ببرش بیرون حتی شد یه جوراب شال کفش یا مانتو بخر پول تو جیبی از اول عادتش بده ...

عزیزمم مشخصه ادم مهربون و سازگاری هستی ولی طرف مقابلت لیاقت مهربونیتو نداشته حتما به توصیه هات گوش میکنم♡

عزیزمم مشخصه ادم مهربون و سازگاری هستی ولی طرف مقابلت لیاقت مهربونیتو نداشته حتما به توصیه هات گوش م ...

قربونت لطف داری ان شاالله شمام خوشبخت بشی وباسیاست رفتارکنی .