2777
2789
عنوان

من چرا اینجوری ام آخه 😐

43 بازدید | 3 پست

وقتایی که از نصف شب از خواب بیدار میشم برای اب خوردن یا دسشویی رفتن به کارایی که در طول اون روز انجام دادم فکر میکنم و خجالت میکشم مثلا اگه با کسی قرار گذاشته باشم ب خودم میگم وا با این چرا رفتم بیرون یا چرا همچین حرفی زدم چرا اینکارو کردم و کلی خجالت میکشم و فکر میکنم در موردش مثل الان بابت کارایی ک امروز کردم خیلی خجالت میکشم علتش چیه

دقیقا منم امروز با خواهر شوهرم صحبت میکردم با شوخی بهش گفتم میمون 😐😐تیکه کلاممه حالا نشستم فکر میکنم میگم چرا من بهش گفتم میمون بعد قیافه میمون میاد جلو چشمم😐🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل این که وقتی از خواب بیدار می‌شی و به کارهایی که در طول روز انجام دادی فکر می‌کنی و خجالت می‌کشی می‌تونه مربوط به احساسات "شرمندگی" یا "اضطراب اجتماعی" باشه. این یه حالت طبیعی است که خیلی‌ها تجربه می‌کنن، مخصوصاً وقتی که فکر می‌کنن ممکنه رفتار یا حرف‌هایی که زده‌اند باعث ناراحتی دیگران شده باشه. شاید این حس به خاطر حس خودآگاهی و تلاش برای تطابق با استانداردهای اجتماعی باشه.

اینکه به رفتارهایی که در روز انجام دادی فکر می‌کنی و در موردشون احساس بدی پیدا می‌کنی می‌تونه نشونه‌ای از حساسیت بیش از حد به نظر دیگران باشه. این نوع افکار خود انتقادی معمولاً در کسانی که دارای اضطراب اجتماعی یا ویژگی‌های شخصیتی درون‌گرا هستند، بیشتر دیده میشه. نکته مثبت اینه که این حس‌ها اغلب از افکار منفی و خیالات مبنی بر برداشت‌های اشتباه شکل می‌گیرن. شاید لازم باشه کمی با خودت مهربان‌تر باشی و یاد بگیری که هیچکس کاملاً بی‌نقص نیست.

اگر این نوع افکار به شکل مزاحم و مداوم ادامه پیدا کنه، می‌تونی در موردش با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنی تا بتونی راهکارهایی برای کاهش اضطراب و مدیریت این احساسات پیدا کنی.