2777
2789
عنوان

با شوهرم همش بحث داریم

210 بازدید | 38 پست

اومدم دوباره خونه مادرم اینا بحثمون شد قرار بود شب بیاد خونه ،هی گفت کار دارم رفته سمت خونه مادرش از وقتی خیانت کرده رابطمون پر تنش شده یه روز خوبیم یه روز دعوا داریم حرفهای بدی بهم زدیم الآنم بلاکش کردم 😞انگار نمیخاد مث آدم زندگی کنه بهش میگم حالم خوب نیست باید یه کاری کنه رابطه ترمیم پیدا کنه بدترش میکنه

دیروز با دعوا گزاشت رفت مادرش هم باهاش بود به من گفت برو خونتون من گفتم نمیرم بعد زنگ زد تهدید کرد خونه تنها نباید بمونی برای همین دیشب پدرم اومد دنبالم امشب قرار بود بیاد ک نیومد به خاطر همین دعوامون شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمیره چقدر گفتم وقت بگیر اصلا من برم حالم اوکی نیست همش میگه باشه ولی نمیکنه

قشنگم خودت دست به کار شو وقت بگیر اصلا از کارش پشیمون هست ازت معذرت خواهی کرده تضمین کرده که دیگه تکرار نکنه؟

بعد خیانت دیگ مثل قبل نمیشه زندگی باید اون بخواد درست رفتارکنه وگرنه باز تکرار میکنه .

واقعا مث قبل نمیشه احساس منم تغییر کرده قبلا حس می کنم زندگیم خوب داره پیش می‌ره ولی الان اینجوری نیست 

😞😞😞

ناراحت نباش عزیزم درکت میکنم چون من تو این موقعیت بودم حستو میفهمم اگ دیدی باز خیانت داره میکنه دلت نسوزه ازش دل بکن اگه درست رفتار کرد ببخشش دیگ هم به روش نیار

قشنگم خودت دست به کار شو وقت بگیر اصلا از کارش پشیمون هست ازت معذرت خواهی کرده تضمین کرده که دیگه تک ...

ارع حق طلاق داد بهم چون چیزی به اسم خودش نداشت نتوست چیزی بنامم بزنه اظهار پشیمونی هم کرد ولی درست نمیشه همش منم پیله میکنم اصلا به دعوا میرسیم آخرش واس مشاوره هم خودش هی میگه پیدا می کنم میریم 

دیروز با دعوا گزاشت رفت مادرش هم باهاش بود به من گفت برو خونتون من گفتم نمیرم بعد زنگ زد تهدید کرد خ ...

ایشون الان تو جایگاهی نیست که بخواد باید نباید تعیین کنه. پاشو الان ماشین بگیر برو خونه بهش بگو به تو ربطی نداره من خونه تنها هستم یا نه

واقعا مث قبل نمیشه احساس منم تغییر کرده قبلا حس می کنم زندگیم خوب داره پیش می‌ره ولی الان اینجوری نی ...

من اشتباه کردم بخشیدم بعدش هم دوتا بچه آوردم ولی رفتاراش تغییر نکرد خیلی دعوا میکنه همیشه ولی گوشیشم دیگ نمی گذاره دست من باشه یعنی نمیدونم خیانت میکنه یان کلا اینجور آدما ذاتشون خرابه اگ برگردم عقب ولش میکردم بازم من نمیدونم شما بچه داری چند ساله ازدواج کردی باتوجه به زندگیت تصمیم درستو بیر دلت فقط براخودت بسوزه ن اون

2810