2777
2789
عنوان

خانما و اقایون تورو خدا بیاید راهنمایی می‌خوام 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 72 پست

کاش تصمیم درست حسابی بگیری جدابشی خودتو خلاص کنی از دست اینجورآدما...اصلا جوش نزن غصه نخوربخدازودفراموش میکنی ..مطمعن باش اون الان فکرش جای دیگه س مثل شمانیس بشینه یادخاطرات خوب بیفته و پشیمون بشه.

خانواده ای که دخالت کنه تاآخرش هس...افسارشوهرتم دست اوناس ..اگه جدانشی مطمعن باش فردا روز پشیمون میشی که دیگه فایده نداره ...یاباید صبرکنی وتحمل کنی یاکه جدابشی 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
خودش گفت درخواست میدم تو برو ، خب منم رفتم سراغ کارام دبگه

خب این از نادونیش بوده (البته فکر میکنه که میدونه ،چون اگه شما درخواست بدی حق و حقوقت تا حدودی ضایع میشه)

اگه ادم عاقلی باشه بجای کشیدن این نقشه ها میومد زندگیشو رفرش میکرد

🧔اقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تصمیم درست حسابی بگیری جدابشی خودتو خلاص کنی از دست اینجورآدما...اصلا جوش نزن غصه نخوربخدازودفرا ...

امروز رفتم وکیل گرفتم ولی باز دو دلم 

نمی‌دونم چکار کنم 😔

یعنی واقعا اون منو نمی‌خواد دیگه 

خانواده ش و اختیار خودشو نداره کلا افسارش دست خواهر و مادرشه ، زندگیمو نابود کردن 😔

🥺🫂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خب این از نادونیش بوده (البته فکر میکنه که میدونه ،چون اگه شما درخواست بدی حق و حقوقت تا حدودی ضایع ...

اگه عاقل بود اختیار زندگیشو دست خواهر و مادرش نمی‌داد 

امروز رفتم وکیل گرفتم ولی باز دو دلم نمی‌دونم چکار کنم 😔یعنی واقعا اون منو نمی‌خواد دیگه

خوب کردی عزیزم

اگه اون شمارو میخواست هیچوقت اختیارشونمیداددست خانواده ش..برات ارزش قائل میشد نه که بگه برو فقط طلاق..خواهشن بشین یه کم فکرکن ..یه عمرمیخوای باهاش زندگی کنی ...اولشه برات سخته جدایی ولی بعدش میبینی چه تصمیم درستی گرفتی.هنوزسنی نداری..برات بهترین موقعیتهاپیش میاد..ولش کن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
2810