من این ماه بخاطر کیست دزولست که یه مدل قرص ضدبارداریه خوردم، الان که پریود شدم خونریزی ندارم همش در حد لکه بینی و خونابه اس، میترسم یعنی بخاطر مصرف قذص یا مشکل دیکه ای؟ راستی بسته قرصش 28تایی بود که هفتاش بدون هورمون بود من دیگه وقتی پریود شدم اون چنتا بدون هورمون رو نخوردم، باید میخوردم؟
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
من هورمونی ها رو کامل خوردم وقتی سه تا از اون قرصای رنگی بی هورمون موند پریود شدم دیگه نخوردم، مگه اونا هم مهمن؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب گلم چرا ترسیدی دو سانت که بررگ نیست .شروع کن اقدام به بارداریتو کیست من چهار سانت و اندومتریوما ه ...
میترسم این پریود کم بد باشه و داروها مثلا جواب نده، شوهرم مشکل داشت 4 ماه دارو مصرف کرد خوب شد خداروشکر
ببین خیلی هم تغییر نکرده بودفقط از همیشه کمتر شده بودتا چندماه این مدلی بودم
من کلا خونریزیم زیاد نیست دیگه این ماه همش شده لکه ها ابکی دیگه خونریزی ندارم
فدات شم چون دارو هورمونیه اصلا چندماه اول استفاده عادیه . بدتر از من نشدی که چندماه اقدام داشتی قبلا
اقدام من کلی داستان داره 2 سال و نیم تقریبا، یکسال و خورده ای رفتم مرکز ناباروری چون شوهرم اسپرمش مشکل داشت 5تا دکتر عوض کرد هذچی دارو خورد تاثیر نداشت دیگه اهرین دکتر یه سذی داذو تقویتی و هورمونی داد و خودمم خرنوب و گرد نخل مرتب دادم بهش 4ماه مصرف کرد اخرین بار چند روز پیش ازمایش داد همه چیزش نرمال بود،، من تو این مدت هم یه بار ای یو ای کردم یه بارم هم ای وی اف که جنین بخاطر ضعف اسپرم ضعیف بودن انتقال ندادم
فدات شم چون دارو هورمونیه اصلا چندماه اول استفاده عادیه . بدتر از من نشدی که چندماه اقدام داشتی قبلا
الانم از بس عچارض این داروهای هورمونی کع استفاده کردم رو دیدم، دلم نیمهواد باز برم واسه ای وی اف، گفتم حالا که اسپرم خوبه برم دکتر ببینم فولی خودم چنده اقدام کنم شاید طبیعی باردار بشم یا نهایتا با لتروزولی چیزی، خسته دم از دکتر رفتن و نتیجه نگرفتن اکه این هزینه هارو نمیکردم حالا وضعم توپ بود😅
خب خداروشکر شوهرت الان سالمه تو اصلا استرس نگیر هورموناتو داغون نکن پریودی که الان هستی نرماله اصلا ...
من جواب ازمایش رو نشون ندادم به دکترم چون مرکز ناباروری 3ساعت تقریبا دوره از شهر ما، ماع قبل رفتم واسه ای وی اف دوباذه گفت نمیشه کیست داری، برو ماه بعد بیا ارجاع بدم به تهران مرکز ناباروری چون اینجوری نمیشه دیکه اسپرم وضعش خیلی خرابه، بعد که ازمایش دادیم دیدیم خوب شده نتیجه گفتم تو همین هر خودم برم دکتر شاید قسمت بوده بدون ای وی اف مادر بشم، دعا کن برام خیلی دیکه خستم
خب خداروشکر شوهرت الان سالمه تو اصلا استرس نگیر هورموناتو داغون نکن پریودی که الان هستی نرماله اصلا ...
بدبختی اینه کع حالا که اسپرم خوب شد ازمایش ذخیره تخمدان من خراب شده 0.73 بود تو ازمایش،، بنظرت بااین شرایط بدون ای وی اف میتونم بچه دار بشم؟
حق داری عزیز دلم . منم پروسه ای مثل تو رو سروع کردم به طی کردن . خدا کمکمون کنه
شما مشکلتون چیه، تهرانی؟