2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون قرص ضدبارداری باعثش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 36 پست
حتما برات دعا میکنم انشالله سال دیگه این موقع بچه یا دو قلوهاتو بغل گرفته باشیهرچندتا که خودت دوست د ...

ممنونم انشالله به زودی واسه شماهم بهترین اتفاق ها بیفته و نینی تپلی بغلت باشه سال بعد،،،، من 26سالمه از اول ازدواج همش از این دکتر به اون دکتر میرم5 ساله عروسی کردم

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
شما مشکلتون چیه، تهرانی؟

من رشتم گلم 

کیست اندومتریوما دارم شروع کردم درمان که واکنش شدید نشون داد یک ماه و خرده ای خونریزی کردم شدید 

به زور بندش اوردم رفتم تحت نظر پروفسور نازایی و ای وی اف 

دید اون یکی تخمدانم پلی کیستیکه 

برام ازمایش و عکس رنگی و آز اسپرم واسه همسرم نوشت 

نمیدونم شاید چسبندگی داشته باشم یا هورمونام داغون باشه

به هرحال پریود بشم و ازمایشارو انجام بدم 

سر خونریزی شدیدی که داشتم دیگه الان پریود نمیشم 

هورمونامو قرص ضد بارداری به هم زده 

گفت شش ماه اقدام کن بچه دار نشدی ای وی اف میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رشتم گلم کیست اندومتریوما دارم شروع کردم درمان که واکنش شدید نشون داد یک ماه و خرده ای خونریزی کر ...

پس هنوز اول راهی انشالله که مث من نشی و زود نتیجه بگیری من اینقدر عشق بچه دارم خدا بهم نمیده🤣

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
انشالله عزیزم من زیاد اصرار ندارم هرچی قسمته توکل کردم به خدا

خداهرچی بخواد همون میشه، بهترین ها نصیبت بشه انشالاه

پس هنوز اول راهی انشالله که مث من نشی و زود نتیجه بگیری من اینقدر عشق بچه دارم خدا بهم نمیده🤣

کار خدارو میبینم تعجب میکنم بعضیا نمیخوان خدا چندتا چندتا میده 

بعصیا میسوزن در غم نداشتن بچه و خدا نمیده 

انشالله ایندفعه نتیجه میده گلم 

کار خدارو میبینم تعجب میکنم بعضیا نمیخوان خدا چندتا چندتا میده بعصیا میسوزن در غم نداشتن بچه و خدا ن ...

اره دقیقا این همه بچه که سقط میشن خدا اگه به ادم درستش میداد الان زنده بودن، دوست من دوتا بچع اورد هردوبار هم بایه بار اقدام،این شانس ماست دیگه