2777
2789
عنوان

مجردی خیلییی مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 118 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين خانوم كلا مشكل داره دوستان يه نگاه به تاپيكاش بندازين متوجه ميشين

از بس به دوست صميميش حسادت ميكنه همش اين مدل تاپيكارو ميزنه كه بقيه تاييدش كنن شوهركردن هنره و مجرد بودن تو سي سالگي خوب نيست🤣 درصورتي كه با شرايطي كه دوستش داره تو سن چهل سالگيم ميتونه با يه كيس عالي ازدواج كنه

خيلي بدبختي استارتر از حسودي بترك❣️

درسته دوستم پولداره و دکترا داره.همه چیز داره ولی با تنهایی چه فایده؟همدم چی پس؟

دیر نشده که تا آخر عمر تنها نمیمونه با این شرایط صد درصد یکی بهتر از شوهر تو گیرش میاد

اون موقع همه چیزو باهم داره

ولی تو..

هر کس طرز فکری داره ولی بنظر من کلا مجردی حال و هوای دیگه داره بدون مسئولیت بی خیال آزاد .... خودم سالهاست ازدواج کردم و فرزند دختر دارم شوهرم از لحاظ مالی و رفتاری حرف نداره ولی گاهی دلم برای اون دوران تنگ مبشه . دختران مجرد زیادی میشناسم که خوشبختن و زندگی خیلی خوبی دارن  

اين خانوم كلا مشكل داره دوستان يه نگاه به تاپيكاش بندازين متوجه ميشيناز بس به دوست صميميش حسادت ميكن ...

نه کی میره خواستگاری یه دختر ۳۰ یا۴۰ساله؟

با بالارفتن سن دختر خواستگاراشم کم میشن. من خیلییی دختر دکتر تنها و مجرد و سن بالا دیدم

هر کس طرز فکری داره ولی بنظر من کلا مجردی حال و هوای دیگه داره بدون مسئولیت بی خیال آزاد .... خودم س ...

خداروشکر که شوهرتون خوبه گلم

ولی خب اون دخترای مجرد در ظاهر خوشن در باطن تنها و نگران مجردی و آینده ان

نه کی میره خواستگاری یه دختر ۳۰ یا۴۰ساله؟با بالارفتن سن دختر خواستگاراشم کم میشن. من خیلییی دختر دکت ...

وا ما تو فامیل دارین دختر 35ساله با خلبان ازدواج کرد 

صد درصد ازدواج میکنه اون موقع میخوای چیکار کنی از حسادت سکته کنی؟

باور کن ازدواجم نکنه از تو خوشبخت تره

ولی مطمئن باش ازدواج میکنه همچین دختری مجرد نمیمونه که تازه کیسا وضع توپ تر به تورش میخوره 

نه کی میره خواستگاری یه دختر ۳۰ یا۴۰ساله؟با بالارفتن سن دختر خواستگاراشم کم میشن. من خیلییی دختر دکت ...

دیگه ببخشید که تو روستای شما دخترا فقط باید ۲۰ سالگی شوهر کنن و برن پوشک بچه عوض کنن 

من معلمم و ارشد دارمشوهرم پلیسهیه پسر هم دارم

من همون مجردیم که شما تو تاپیکای قبلیت

بهش حسادت میکردی😂
خانوادم پولدارن و مرفه زندگی میکنم

راحت و بی دغدغه درسمو میخونم

تفریح میکنم و سفر میرم و به فکر پیشرفتمم

فرصت اینم دارم که یه شوهر خفن پیدا کنم

دیگه قطعا این حرفای شما رو من تاثیری نداره

و اینکه بنظرم این چیزا تاپیک زدن نداره

وگرنه خیلی بهتر از شما هستن که بیان تعریف کنن😄

ایشالا که واقعا از زندگیت راضی باشی😘

در ضمن همدم داشتن فقط به متاهل بودن نیست

خیلیا متاهلن ولی همدم ندارن

خیلیا مجردن ولی تو رابطه ان و همدم خوبی دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دوستت موقعيتش عاليه !!!! هر سني دلش بخواد ميتونه ازدواج كنه مطمعن باش شرايط زندگيش خيلي بهتر از تو خواهد بود!!! 

انقدر دلتو صابون نزن كه دوستت با يه ادم معمولي ازدواج ميكنه

سني هم نداره هنوز كه هي ٣٠ ٣٠ ميكني  دخترعموي من تو سن ٣٨ سالگي با يه كيس خيلي عالي ازدواج كرد تازه شرايطشم مثل دوست شما خوب نبود!!! خيلي بدبختي كه انقدر به دوستت حسادت ميكني واقعا خجالت بكش نميفهمم چي بهت ميرسه 

چرا پشیمون میشی

وقتی با کسی زندگی میکنی شب و روز پیششی یهو یه کاری میکنه میره رو اعصابت یا همین روزمره گی و تکراری شدن مسئولیت بچه و زندگی کلا متاهلی بدیاش از خوبیاش بیشتره و مجردی خوبیاش از بدیاش بیشتر ... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2810