2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 111 پست
اوووو بی خیال بابا خودت ناراحت نکنمن کلی طلا فروختم دادم برای خونهیه اجرم به نام من نکردمهمم نیست بر ...

بخدا به نام بودنش یا نبودنش حرفی نیست همینجوری که این دو سالی که خریدیم حرف نزدم. الانم ناراحتیم از اونه که انگار باوجود همه حرفایی که بهم میزد منو نشناخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهکاری های که کاربرا میدن هیچیش منطقی نیست اینجا هرجور آدمی هست و همه طبق ذات خودشون نظر میدنیک عده ...

اتفاقا اینقدر از شوهرم دل چرکین شدم دلم نمیخواد نگاش کنم. نه به خاطر به نام زدن فقط بخاطر باورایی که تو وجودم شکوند با حرفش

منم یه بار دوره دوستی یه بار هم سر خرید خونه همه طلاهامو دادم حالا درسته کم کم داره میخره ولی دل چرک ...

ولش کن اگه خوبه رفتارش زیاد حساس نباش مال اون مال بچه هاته چه فرقی داره بخدا منم خیلی طلا داشتم دادم بهش  

مسائل رو باهم قاطی نکن. شوهرت این حرفو حسابگرانه زده زیادی منطقی فکرکرده که اینو گفته. ولی تو ام کام ...

حرفمو بهش گفتم که ازت انتظار نداشتم گفتم مگه جز دوست داشتن خالصانه چی ازم دیدی مگه هرجا کم اوردی پشتت نبودم و.... همه حرفامو گفتم ولی به اون گفتم تو جوابمو نده چون هرچی بگی حس میکنم داری خرم میکنی

منم اینجور خانومایی که میگی دیدم ولی خب من از اوناش نبودم ناراحتیمم اینه که بعد سه سال دوستی و هفت س ...

اصلا بحث‌چیز دیگست آدمیزاد اینجوریه اکر دوتا خونه داشت حتما یکیشو به نامتون میزد ولی وقتی فقط یک خونه داره میخواد پشتوانه باشه دلتو چرکی نکن عزیز دل اگر باهم خوب و خوشید مال دنیا ارزش نداره رابطتتون تیره و تار بشه 

طلا فروختی؟ خب پس حق داری ناراحت شی چون تو هم پول گذاشتی وسط

اره منم طلا فروختم حتی گردنبندی که مامانم کادو عروسیم داد. ولی خب مبلغی که اون گذاشت که البته ارثیه خودش بود خیلی بیشتر پول من بود

اره من خر بودم که فکر کردم صاف و سادس دوبار طلاهامو کامل براش فروختم

اینجوری نگفتم که خدای نکرده زندگیتو خراب کنی 

فقط توهم سرت توی حساب و کتاب باشه اگه طلایی که فروختی زیاد بوده بگو سه دنگ خونه رو به نامت بزنه حواستو جمع کن مردا خیلی زرنگن 

اتفاقا اینقدر از شوهرم دل چرکین شدم دلم نمیخواد نگاش کنم. نه به خاطر به نام زدن فقط بخاطر باورایی که ...

همینارو بهش بگو

من درک میکنم حرفتو اما فقط خودش میتونه حالتو خوب کنه

عزیزم قرار نیست هر کسی ی چیز ب نام زنش کرد همه مردا همینکارو کننوالا بس ک زنا بد شدن مردا دیگ جرات ن ...

خودمم خیلی چیزا دیدم و شنیدم فقط حرفم اینه که اون باید منو میشناخت وقتی توی هر کم و زیادی پاش وایسادم و حرف نزدم 

خودمم خیلی چیزا دیدم و شنیدم فقط حرفم اینه که اون باید منو میشناخت وقتی توی هر کم و زیادی پاش وایساد ...

اکثر خانما همینن

خصوصا اوایل ازدواج

اشکال نداره .ب دل نگیر.اخرش همش برا خودته

از قدیم گفتن خر مال اونیه ک سوارشه

ببخشید البته

اصلا این توقع درست نیست که خانوما انتظار دارن همسرشون همه چیزو به نامشون کنه اکر خانوم مثلا شاغل بود ...

برای اقساط خونه که نه ولی بارها پیش اومد برای وام بانکی یا هرچی کم بیاره من یا از درامدم یا پس اندازم بدم. مثلا برای همین خونه میز تی وی شیرالات روشویی تمام شلف ها جاکفشی از درامد من بوده چطور نمیبینه من هرچی دارم و ندارم وسط گذاشتم از حقوق و طلاهام و هرچی

اخه اصلا به هم ربطی نداره اگر جاتون با هم فرق می‌کرد ببین خود شما حاضر بودی مثلا اگر جیزی به نامتون ...

توی شرایطی که قرار باشه من چیزی به نام کنم نبودم واقعا ولی خب یعنی توقع زیادیه که من با اینکه همیشه ثابت کردم پشتشم بهم اعتماد نداشته باشه؟ 

2810