دو شب پیش داشتیم درمورد به نام زدن خونه حرف میزدیم منم داشتم تعریف میکردم که فلانی به نامشه به من گفته چرا تو نگفتی منم گفتم برام مهم نبود یهو شوهرم گفت من اگه خونه به نام خودم باشه خیالم راحت تره. انگار که یه تیر به قلبم نشست من بارها بهش حسن نیت و دوست داشتنم رو ثابت کردم هرچی فکر میکنم چرا اینجوری گفت نمیتونم دلمو اروم کنم اخرم گفتم این خونت بشه ده تا قصر و ماشینت بشه یه گاراژ نمیخوام اسمم پای هزارتومنشم باشه بذار زیر سرت بخواب خیالت راحت باشه. حال روحیم داغون شده اخه همیشه فکر میکردم دوستم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینو بهش بگوناراحتیتو بگو بدون دعوابزار خودش برات توضیح بده نه کاربراالان همه جز قضاوت و توهین دلسر ...
دقیقا
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
اینجا یه عده فقط بلدن پرخاشگری و بی اعتمادی رو یادت بدن
یه عده هم میگن فقط طلاااق!!!
اصلا جای مناسبی نیست اینجا ، اصلاااا!!!
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
به نظربنده همه چیزباید به نام مردباشه نه زن مردگفتن زن گفتن این مسخره بازیاچیه مهم اینکه دلخوشی باشا کل خونه زندگی به نام زن دلخوشی نباشه به چه درد میخوره سلطان خونه فقط مرده مگه مرد بی عرضه باشه
منم اینجور خانومایی که میگی دیدم ولی خب من از اوناش نبودم ناراحتیمم اینه که بعد سه سال دوستی و هفت س ...
سه دانگ سه دانگ مشترک بنامتون باشه .اینجوری خیال جفتتون راحته
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
عزیزم قرار نیست هر کسی ی چیز ب نام زنش کرد همه مردا همینکارو کننوالا بس ک زنا بد شدن مردا دیگ جرات ن ...
جدا از این بحث که حالا صحبتشم شد کلا الان خانوما مهریه های سنگین هم دارن واقعا من خق میدم به مردا که یا فرار میکنن از ازدواج یا میرن دنبال خارجیها برای ازدواج چون توقعاتشون خیلی کمتر از خانومای ایرانی هست و مهریه ندارن ولی در ایران همه دنبال دوستی و فرار از ازدواج چون توقعات بالا رفته و مهریه ها به راحتی اجرا میره همون ۱۴ سکه هم نزدیک یگ میلیارده چه برسه به صدتاش