2777
2789
عنوان

واقعا ب نظرتون خز بازیه شوهر موهای زنشو شونه بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 159 پست

مو‌ بافتن نه جون من خیلی به موهام حساسم یعنی اگر یکم موهام کشیده بشه اون لحظه قابلیت قتل اون طرف رو دارم فشنگ به اعصابم وصل هست موهام 

اما مثلا غذا تو دهنم میذاره تو جمع یا دستمو بوس میکنه الان کمتر شده قبلا خیلی  انقدری از ابن کارا می‌کرد ازار‌ دهنده بود

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله خودممایشونم خیلی بامزه بودن فکر کن من با اکانت خودم داشتم کامنت میذاشتم میگفت اگه فیک نیستی عکس ...

نی نی سایت کلا شده تهمت به یکی دیگ ام تهمت زده بودن سر پیامای کارمند شوهرش

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت شوهری که بخاد موهای فر منو شونه کنه

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
بعضی از مردا بدشون میاد از پریودی

دقیقا شوهر من و تمام مردای خانوادمون تو پریود زیاد رسیدگیه خاصی ندیدم به همسرشون کنن یا توجهشون بیشتر بشه تعجب میکنم میشنوم کسی بگه شوهرم توجه کرد بهم یا کمکم کرد 

قبول کن گفتنش خز بازیه دیگه...هزار نفر گفتند!کار بدی کردی برای دوست مجردت گفتی...

من نگفتم ک یکی دیگ گفت

ن چرا خز باشه

محبت بین زن و شوهر همه جورش قشنگه❤

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

نه من کسی طرف موهام بیاد ژولیده پولیدشون کنه کشتمش چه برسه سر شونه زدن کشیده بشه دردم بیاد😂😂😂

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

مو‌ بافتن نه جون من خیلی به موهام حساسم یعنی اگر یکم موهام کشیده بشه اون لحظه قابلیت قتل اون طرف رو ...

خداییش تو جمع خیلی زشتو احساس بدی به افراد جمع میده این کارا.موذب میکنه اطرافیان رو

دقیقا شوهر من و تمام مردای خانوادمون تو پریود زیاد رسیدگیه خاصی ندیدم به همسرشون کنن یا توجهشون بیشت ...

دقیقا منم ندیدم البته شاید بیشتر بین تازه عروس دومادا باب باشه

2810