2777
2789
عنوان

واقعا ب نظرتون خز بازیه شوهر موهای زنشو شونه بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 160 پست
پس چرا با اینکه شوهرم خیلی دوسم داره تو پریودیم ازین کارا نمیکنه اتفاقا همش میگه اه تو باز پریودی

همه ادما شبیه هم نمیشن عزیزم باز قطعا همسر شما خوبیای دیگه داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم چون تازه عروس بوده ذوقشو داشته که گفتنش غلط بوده چون حسادت دیگران رو به وجود میاره اصلا و ابدا ...

کار خزی نیست ولی جار زدنش درست نیست 

حسادتم نمیاره اصلا 

من خودمم مجرد بودم حسادت ازدواج کسیو نداشتم ولی یکی بهم میگفت چون خب اون لحظه برا من خاص نبوده منم درکش نمیکردم 

مثلا فک کن .... تو برات یه حرف و اتفاق خنده دار در لحظه میوفته ،میای برا یکی تعریف میکنی ولی چون تو شرایطش نبوده  نمیخنده ....

اینم مثل همونه ...نباید عنوان بشه اینا خرفای زنو شوهریه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اخی عزیزم انشالله با خوشی و سلامتی کنار هم پیر بشید

ممنونم عزیزم😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
افتن مو؟!خدا خیرت بده این مردها بلد نیستند جوراب بشورند بعد مو ببافند؟!

اینم تازه دوماد بود و از پسرای امروزی ک همه کار ازشون برمیاد..وگرنه ماهم همچین چیزی تو خانوادمون نداشتیم تاحالا ک مرد از اینکارا کنه😂

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

مسی عزیزم بنظرت من پری ام روزاوله. عصر می‌خوام فیلر گونه بزنم مشکلی نداره یاوایسم بعدپری؟اخه زنگ زد ...

عزیزم راستش اینو نمیدونم دقیق

فکر نمیکنم موردی باشه ولی بازم بپرس

اخه مگ آسمون ب زمین میاد ملت😒

قبول کن گفتنش خز بازیه دیگه...

هزار نفر گفتند!

کار بدی کردی برای دوست مجردت گفتی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
پس چرا با اینکه شوهرم خیلی دوسم داره تو پریودیم ازین کارا نمیکنه اتفاقا همش میگه اه تو باز پریودی

بعضی از مردا بدشون میاد از پریودی

کار خزی نیست ولی جار زدنش درست نیست حسادتم نمیاره اصلا من خودمم مجرد بودم حسادت ازدواج کسیو نداشتم و ...

عزیزم نگفتم برای همه ایجاد میکنه ولی از سه تا برای یک نفر حداقل درست میکنه حتی خیلی ریز و کوچیک این ذاته زنه شاید شما قبول نداشته باشید و محترم هست نظرتون ولی واقعا گفتن نداره بین جمع 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

نه باو چرت نبود 🥲زندگی فعلیم سعی میکنم ولی نمیشه با یکی ک بهت تجاوز کرده و بزور صاحبت شده نمیشه

تو پسرا رو نمیشناسی زندگی فعلیت مشخصه خیلی دوستت داره پس زندگیتو تلخ نکن

2810