2777
2789
عنوان

همسایه بغلی داره با صدای بلند میگوزه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 321 پست
بله فکر میکنم حس اینکه داره به آدم بی احترامی میشه به آدم دست میده

دقیقا 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اکثر اهالی نی نی سایت به موضوع " گوز" علاقه زیادی دارناین پنجمین تاپیک با این موضوعه که ...

عزیزم عصبی شدم تاپیک زدم الکی نزاشتم 🥴به گوزم علاقه ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
بعد فکر کن لوبیا رو نذری بده به کل کوچه اون وقت چ شود اسمه کوچشون عوض میشه

خوب آش بپزه دیگه کامل😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

کاش‌یه موتوری، پمپی،ژنراتوری چیزی به این همسایه وصل کنن استفاده مفید از انرژی گوزیش بشه..

آره این همه باد داره حیف میشه 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو ساختمون قبلی که بودیم دو تا از همسایه ها سر این مسئله با هم درگیری فیزیکی پیدا کردن و کار به شکای ...

خب متهمین به صف شید و از خود دفاع کنید 

نفر اول، آقای قاضی گو زش نمیزاره شبا آسایش داشته باشیم

نفر دوم ، آقای قاضی گوز ش صبحا نمیزاره آرامش داشته باشیم

نظر قاضی: ی روز درمیون در یک ساعت بگوزید 

دادگاه با خوبی و خوشی به پایان رسید

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عزیزم چرا ب همسرت نمیگی قلقلکت بده که شمام بگوزی اینجوری حساب بی حساب

در حد اون نمیشه صداش نمیره 😂کسی به پاش نمیرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی دیگه فردا شوهرتو برای رقابت وپاتک آماده کن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزم عصبی شدم تاپیک زدم الکی نزاشتم 🥴به گوزم علاقه ندارم

بابا کلی گفتم🤣

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

خب متهمین به صف شید و از خود دفاع کنید نفر اول، آقای قاضی گو زش نمیزاره شبا آسایش داشته باشیمنفر دوم ...

نمیزارم کار به اونجا بکشه به مدیر ساختمون میگم بهش نخ و سوزن هدیه بدن😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810