بچه ها این ساعت شب همسایه بغلی انگار باسنشو گذاشته سمت خونه ما داره میگوزه 😐 اول من فک. کردم صدای یخچاله اینقدرم که ادامه داشت یعنی. دو دقیقه کش دار میگوزید
آخه این چه کاریه با صداش شوهرمم بیدار شد 😐چقدر بیشعوره بخدا دیگه تحمل ندارم خونمونم ساختش طول میکشه هعی💔
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ساختمون قبلی که بودیم دو تا از همسایه ها سر این مسئله با هم درگیری فیزیکی پیدا کردن و کار به شکای ...
خب متهمین به صف شید و از خود دفاع کنید
نفر اول، آقای قاضی گو زش نمیزاره شبا آسایش داشته باشیم
نفر دوم ، آقای قاضی گوز ش صبحا نمیزاره آرامش داشته باشیم
نظر قاضی: ی روز درمیون در یک ساعت بگوزید
دادگاه با خوبی و خوشی به پایان رسید
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷