2777
2789
عنوان

هیچکس منو به چشم مامان نمیبینه

235 بازدید | 26 پست

خانما من یه دختر دوساله دارم

خیییلی عاشقشم ولی یه مقدار تو تربیتش سخت‌گیرم هرچیزی رو که بخواد بدونم به ضررشه نمیدم ( حتی اگر گریه کنه) گاهی محکم باهاش حرف میزنم یعنی یه مقدار صدام و بالا میبرم تا حساب ببره و متوجه بشه کارش اشتباهه

متاسفانه در ماه ده روز رو میایم خونه مامانم( شوهرم میره خونه مادرش ازش نگهداری کنه و اصلا شرایطش نیست همراهش برم یا خونه خودم بمونم یا مادرشوهرم راضی نمیشه بیاد خونه ما)

تو خونه اصلا با بچم مشکلی ندارم

خونه بابام ک میایم لوس میشه و هرررچیزی بخواد حتمااا بهش میدن و من مخالفم سر این قضایای بچه درحال بحث با خانوادمم 

مثلا بچه من شیشه شیر میخورد و خیلی وابسته بود تصمیم گرفتم از شیشه بگیرمش دوشب بیقراری میکرد داداشم دیروز صبح بیدار شده شروع کرده داد زدن که تو مادر نیستی وگرنه بچه گناه داره بهش شیشه بده بخوره تا بزرگتر بشه هرچی میگم بزرگتر بشه بدتره قبول نمیکنه یا میگن تو به فکر بچت نیستی حیف این بچه که مادرش تویی

همین بحث و چندشب پیش با بابام داشتم

همزمان دارم از پوشک میگیرمش وقتی خودمونیم بشدت همکاری میکنه ولی اینجا نه گاهی نمیگه

امروز ظهر گفت جیش بردمش دسشویی گفت نه نه هررچی گفتم بیا برو دسشویی لج کرد اومد رو فرش مامانمینا کارشو انجام داد منم عصبی شدم یواش زدم پشت دستش گفتم لجبازی نکن

داداشم چناااان قشقرقی ب پا کرد اومد زد تو گوشم داد زد وسایل و شکوند که چرا میزنی پشت دستش 

میگم بچمه اختیارشو دارم چیکار داری 

میخواستم برم خونمون نذاشتن

گفت تو مادر نیستی دیگه نیا خونه ما

تصمیم دارم ب شوهرم بگم دیگه نیام اینجا

خیییلی دلم شکسته

مامانمم پشتیبان داداشمه

خیییلی ناراحتم 

حق یا کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه نباید استرس وارد کنی هر وقت بخواد شیشه شیر رو ترک میکنه یا دسشویی میره نباید ب بچه فشار بیاری 

رو درس و تربیت بزار آره سخت بگیر ولی رو این چیزا ن 

چون بچه دست خودش نیس بچه اس

2805

حق با داداشت اونا باید جنگ ودعوای شمارو چقدر تحمل کنن کاش توخونه بمونی ده روز خیلی زیاده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بچه نباید استرس وارد کنی هر وقت بخواد شیشه شیر رو ترک میکنه یا دسشویی میره نباید ب بچه فشار بیاری رو ...

اخه ببین شیشه رو طبق نظر دکترش ازش گرفتم خوب هم همکاری کرد فقط دو شب نق زد 

دسشویی رو هم همکاری میکنه اینجا که میایم لجباز میشه کلا ب حرفم گوش نمیده

رفتار خانوادتون کار ندارم

اما شما رفتارتون در مقابل بچه کاملا اشتباهه کاملا همین الان که گفتی همزمان از پوشک داری بچه را میگیری اونم با زور و کتک معلوم میشه در وظیفه مادری قصور داری یا آگاه نیستی میخوای اعتماد بنفس بچه ت سر جیش کردن نابود کنی به کارت ادامه بده بعد چهار سال دیگه بیا بگو بچه م اعتماد بنفس نداره ترسو شده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

مگه داداشت یا مامانت از رو دشمنی با تو و بچت دارن اینکارو میکنن؟اونا معلومه خیلی بچتو دوس دارن وگرنه چرا باید سر اینکه بچتو زدی بیاد دعوات کنه میتونست بگه بدرک زد ک زد ب من چه؟اسی یطوری صحبت میکنی انگار باهات دشمنی چیزی دارن درسته اشتباه میکنن اما از روعشق و محبته 

حق با داداشت اونا باید جنگ ودعوای شمارو چقدر تحمل کنن کاش توخونه بمونی ده روز خیلی زیاده

واااقعا منم راضی نیستم بیایم مجبوریم

بخدا منم خیلی رعایت میکنم 

امروز خیلی عصبی شدم 

اونم واقعا بد واکنش نشون داد

خانوم رفتار شما چه بپذیری چه نپذیری کاملا اشتباه بچه شما متوجه تشخیص رفتار درست و غلط نیست و بچه ها از طریق توجه به هیجان ها و اعمالشون جهت میدن توی خونه از ترس شما یا به خاطر توجه شما همکاری میکنه و توی خونه اقوام انکار که دو دقیقه داره نفس میکشه شروع میکنه چیزی را که فطرتش مطابقشه اعمال کنه نه اینکه خودش را لوس کنه چون اصلا با توجه به سنی که داره متوجه این احساسات نیست دوما رفتار شما فقط و فقط و فقط یک بچه تو سری خور بی عزت نفس و وابسته به جامعه تحویل میده یک ربات مقلد که تا آخر عمرش به شما وابسته است و قدرت هیچ گونه تصمیم گیری مستقلی نداره خواهش میکنم دست از این رفتار سمی تون بردارید برادرتان کاملا حق داره شما سگم مه بخواید نربیت کنید حق ندارید یهو ازش عامل حذفی را بگیرید چه برسه به اینکه از بچه به‌و شیشه شیر را گرفتید باید آروم آروم میزان استفاده ازش را کم کنید واقعا غیر قابل درکید این جه حرکت بی عقلانه ای بوده شما با بچه داشتید 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

واااقعا منم راضی نیستم بیایم مجبوریمبخدا منم خیلی رعایت میکنم امروز خیلی عصبی شدم اونم واقعا بد واکن ...

منم وقتی میرم خونه مادرم  بچم گریه بکنه اونا میگن تعلیم و تربیت بچتو خونه خودت نگه دار واقعا اعصاب شون نمی کشه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اخه ببین شیشه رو طبق نظر دکترش ازش گرفتم خوب هم همکاری کرد فقط دو شب نق زد دسشویی رو هم همکاری میکنه ...

شيشه وقتشه ولي همزمان كردن با پوشك گرفتن اشتباهه 

به بچه دو تا فشار همزمان وارد ميشه 

از نظر تو فقط دو شب نق زده الان حس ناكامي بده 

دو ماه فرصت بده بعد از پوشك بگيرنش 

از اين بعد هم يا همراه شوهرت برو يا تو خونه بمون 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
2810