2777
2789
عنوان

هیچکس منو به چشم مامان نمیبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
مگه داداشت یا مامانت از رو دشمنی با تو و بچت دارن اینکارو میکنن؟اونا معلومه خیلی بچتو دوس دارن وگرنه ...

واقعااا خیلی دوسش دارن 

از رو دشمنی نیست

ولی حس میکنم بچم دوتربیتی شده کلا

خییییلی وابسته هست بهشون به حدی که اصلا ب باباش علاقه نداره

رفتار خانوادتون کار ندارماما شما رفتارتون در مقابل بچه کاملا اشتباهه کاملا همین الان که گفتی همزمان ...

متوجهم

من از پوشک و شیشه گرفتن و طبق نظر دکترش دارم انجام میدم

اصلاااا هم زورش نکردم تا حالا سر قصورش برا دسشویی هم حتی داد نزدم امروز واقعا سر لجبازیش عصبی شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم رفتار شما چه بپذیری چه نپذیری کاملا اشتباه بچه شما متوجه تشخیص رفتار درست و غلط نیست و بچه ها ...

البته برادر شما هم حق دخالت نداشته و رفتارشون غلط بوده به خصوص با این حجم از خشمی که انجام داده صرفا می تونسته بگه رفتارتون غلطه و شما قبول کنید یا نه نه اینکه اینطوری کنند 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

واقعااا خیلی دوسش دارن از رو دشمنی نیستولی حس میکنم بچم دوتربیتی شده کلاخییییلی وابسته هست بهشون به ...

به قضیه مثبت نگاه کن چقد خوبه که دایییش انقد دوسش داره مادربزرگش انقد عاشقشه این خیلی خوبه توعم سعی کن جلو اونا سختگیری نکنی حداقل جلوشون اینکارو نکن خیلی گارد میگیرن 😂😂انگار نه انگار تو زاییدیش

البته برادر شما هم حق دخالت نداشته و رفتارشون غلط بوده به خصوص با این حجم از خشمی که انجام داده صرفا ...

ممنون از راهنماییت 

حرفاتون واقعا درسته

کامنت قبلیتون هم خوندم 

مرسی از وقتی ک گذاشتید

واقعااا خیلی دوسش دارن از رو دشمنی نیستولی حس میکنم بچم دوتربیتی شده کلاخییییلی وابسته هست بهشون به ...

خانوم این کلمه دو تربیتی اصلا معنی نمیده بچه ها اصلا متوجه غلط یا درست نیستن حتی متوجه نمی‌شن این داد شما از روی خشم بوده یا مهربونی فقط متوجه توجه میشن و هرکاری که ازش توجه بیشتری بگیرن را انجام میدن شما وقتی داد می زدید سر بچه یا تشویقش می کردید بچه متوجه توجه می‌شده و راه میومده تا توجه بیشتری بگیره الان این توجه را از طرف تعداد افراد بیشتری (برادر و مادر و...تون) دریافت کرده و گرنه اگر دور شه ازشون سریعا فراموش میکنه و دوباره از شما پیروی میکنه

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

متوجهممن از پوشک و شیشه گرفتن و طبق نظر دکترش دارم انجام میدماصلاااا هم زورش نکردم تا حالا سر قصورش ...

دکترش آیا مسلط به روانشناسی کودک هست اصلا چرا وقتی دارین بچه را از پوشک میگیرید محیطش را عوض کردین

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
دکترش آیا مسلط به روانشناسی کودک هست اصلا چرا وقتی دارین بچه را از پوشک میگیرید محیطش را عوض کردین

اره عزیزم

ولی از تغییر محیطش خبر نداره

مجبورم واقعا

شرایط زندگی من خییییلی پیچیده‌اس

خودم از نظر روانی خییییلی تحت فشارم

واقعا خیلی تحت فشارم

اره عزیزمولی از تغییر محیطش خبر ندارهمجبورم واقعاشرایط زندگی من خییییلی پیچیده‌اسخودم از نظر روانی خ ...

چطور خبر نداره مگه میشه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

عزیزم شما ده روز در ماه خونه مادرت میری میمونی یعنی ۲۰ روزش خونه خودتی ، چرا اینکارارو تو اون ۲۰ روز که خونه ای نکردی؟ گذاشتی رفتی اونجا بچه رو از شیر و پوشک میگیری؟😕

به هرحال اونا هم حق دارن شاید اعصاب و حوصله گریه کردن و لجبازیه بچه شمارو نداشته باشن ، هروقت میری اونجا تا وقتی بچت هنوز دستشویی نمیره پوشکش کن فرش بنده های خدا هم نجس نمیشه اعصاب خودتم خورد نمیشه 

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

عزیزم شما ده روز در ماه خونه مادرت میری میمونی یعنی ۲۰ روزش خونه خودتی ، چرا اینکارارو تو اون ۲۰ روز ...

اخه خود مامانم گفت بیا اینجا کمکت باشم بچه رو سرگرم کنیم

الانم بحث اصلی با داداشمه که حق با شماست خودم متوجه شدم حوصله گریه و اینا رو نداشن