2777
2789
عنوان

چجوری به یه پسر بگم نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست
وای خداکاره اسی اشتباهه اصلا به حتی اگر کاربر زنم میبود نباید میگفت

عزیزم من فکر کردم چون نوشتم شکستی خوردم تو زندگیم اینجوری فکر کرده و فکر کردم خانوم هست به همین خاطر توضیح دادم که مشکلم این نیست ...از اون جنبه منفی و بد بهش فکر نکرده بودم

وای خداکاره اسی اشتباهه اصلا به حتی اگر کاربر زنم میبود نباید میگفت

اره متاسفانه دخترای بی اعتماد بنفس این ادمای بی شخصیت و پررو میکنن

مردسالاری میخواد زناو دخترامون هیچ شخصیتی برای خودشون قائل نشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال دیگه گذشت خودتونو اذیت نکنید😅❤️به من بگین چجوری به این اقا بگم نمیخوام رابطه رو

خیلی واضح بگو فکرامو کردم 

پسرا خیلی راحت حتی دل دوست دخترچند سالشونو میشکنن برای تو که هنوز هیچی به هیچیه 

بگو فکرامو کردم جوابم منفیه چرا اینجوری هستی اسی ؟انگار به بقیه بدهکاری 

میگه که من اگه تورو برا سرگرمی میخواستم همو اول میومدم میگفتم نکه فقط از دور مواظبت باشم اره واقعا ز ...

نه عزیز دلم اینا دروغ میگن تو دانشگاه پره از رابطه های ضربدری ، اونجا با کسی یا کسایی بوده حالا که تموم شده دانشگاه داره با بقیه هم ارتباط می گیره ، برای امثتل اخلاق تو یه مثال میزنم ، یه نفر یه نمایشگاه ماشین داشته باسه یه مشتری نمیتونه بیاد بگه ماشینتو بده من باهاش برم مسافرت یا دورامو بزنم بعد بیام پولشو بدم قبول میکنه ؟ نه پس چرا ما دخترا با طرف هستیم تا بیاد خواستگاری یا خوش باشه. خودت رو یکم تو ذهنت از بقیه بالاتر ببین چون مطمئنم خیلی امتیازها داری حتی نداشتی هم به خاطر اخلاقت اینطور باش و اعتماد نکن

نه عزیز دلم اینا دروغ میگن تو دانشگاه پره از رابطه های ضربدری ، اونجا با کسی یا کسایی بوده حالا که ت ...

واقعا چیزی کم ندارم به نظر خودم هم شاغلم هم خانواده خوبی دارم هم ادم دم دستی و بی لولی نبودم هیچ وقت 

همیشه هم با خودم میگم نباید خودمو حروم هر کسی کنم

باهاش صحبت میکنم تا شب و بهش میگم که نمیخوام

تو این دنیا قورتش میدن عوض نشه

یسری دخترای نسل جدید خیلی میخوان ادای دختر خوب در بیارن به به چهچه بهشون بگن‌ 

انگار مسابقه دختر بدهکار بودن راه انداختن هر دختری بدهکارتر به بقیه خوبتر 🤮

2810