2777
2789
عنوان

چجوری به یه پسر بگم نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست
ببین خودشون اگه نخوان با دخنری باشن به هیچ قیمتی راضی نمیشن پس برای خودت ارزش قائل باش اسی جون، مشخص ...

واقعا من خودم به یه پسری گفتم دوسش دارم یجوری حرف زد و دهنمو بست که نتونم یه کلمه ی دیگه هم بگم یا اصرار کنم(البته درکمال احترام) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم دلم خیلی گرفت چون یاد خودمم میفتم منم تو کلاس دقیقا همیقدر عاشق یه پسر هستم که حتی از وجود من ...

ببین نمیشه هم خو ادامه بدم بعد بگم نمیخوام اینجوری بدتر نیست؟

تازشم من خانوادمم سخت گیرن اگه بفهمن خیلی از دستم ناراحت میشن نمیدونم چیکار کنم گیر کردم این وسط

بیخیالش که شدم فقط نمیدونم چجوری بهش بگم

عزیز دلم میخواد تو رو برای سرگرمی و فان میخواد بعد موندی چطوری بهش بگی؟ اسی جون خیلی زیاد بیا نی نی سایت و تاپیک زیاد بخون و دوست دختر داشته باش و به احدی اعتماد نکن حالا دختر باشه یا پسر، مشخصه خیلی خامی و روابط خیلی محدودی داشتی بیرون گرگا پرسه میزنن عزیز دلم. فقط به هیچ کس اعتماد نکن این حرفم یادت نره لطفا

ببین نمیشه هم خو ادامه بدم بعد بگم نمیخوام اینجوری بدتر نیست؟تازشم من خانوادمم سخت گیرن اگه بفهمن خی ...

یکم باهاش باش شاید مهرش به دلت نشست یکدفعه بزاری بری ضربه بدتری بهش وارد میکنی اون بنده خدا شاید از تو یه غول تو ذهنش درست کردهه یکم باهات ارتباط داشته باشهه و ببینه اون ادمی که میخواد نیستی شاید بکشه کنارر والا راجب خانوادتم نظر خواستی ندارم چون خودم گیر یه خانواده خیلی سختگیر افتادم اتفاقا همین الان هم تاپیک زدم

عزیز دلم میخواد تو رو برای سرگرمی و فان میخواد بعد موندی چطوری بهش بگی؟ اسی جون خیلی زیاد بیا نی نی ...

میگه که من اگه تورو برا سرگرمی میخواستم همو اول میومدم میگفتم نکه فقط از دور مواظبت باشم 

اره واقعا زیادی بی تجربه ام با این سنم🥲🥲🥲

یکم باهاش باش شاید مهرش به دلت نشست یکدفعه بزاری بری ضربه بدتری بهش وارد میکنی اون بنده خدا شاید از ...

نمیدونم حالا فکر میکنم ببینم چطور بهش بگم

ولی ادامه دادن و یکم موندن اصلا به نفع هیچ کدوممون نیست اینو مطمئنم من ناراحت میشم انقد دوسم داره ولی من حس اونو ندارم

چرا مگه اسی چی گفته

براش توضیح میده 

الان تو سایت دیدم یکی نوشته ی خانم متاهل بیاد برای دوستی  تاپیک‌هم قفل کرده اینا همشون یسری نره خرن که عین نوار بهداشتی لای زنا میچرخن 

چند وقت پیش هم ی نره خر دیگه تاپیک‌زده بود زنم شکاکه مریضه هزار حرف بار زنش کرده بود

بعد خانمای نی نی سایت اومده بودن براش نوشته بودن تو به همه ماها درخواست دوستی داده بودی زنت حق داره مردک هرزه

براش توضیح میده الان تو سایت دیدم یکی نوشته ی خانم متاهل بیاد برای دوستی تاپیک‌هم قفل کرده اینا همش ...

وای خدا

کاره اسی اشتباهه اصلا به حتی اگر کاربر زنم میبود نباید میگفت 

قوی تر از دیروز💙🦋
براش توضیح میده الان تو سایت دیدم یکی نوشته ی خانم متاهل بیاد برای دوستی تاپیک‌هم قفل کرده اینا همش ...

خدا هزاربار لعنتشون کنه ادم همیناررو میبینه نمیتونه به کسی اعتماد کنه

2810