2777
2789
عنوان

چجوری به یه پسر بگم نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست
بعید میدونم واقعا ساده س متاسفانه

الان مثلا چه به به و چهچهی من تو نی نی سایت میخوام بشنوم یا قراره به جاییم باشه به به و چهچهی که بهم بگن اینجا؟😑

خیلی ساده و واقعی اومدم مشکلمو گفتم ...دیشب که باهام حرف زد اون اقا گفتم شاید اگه یه شانس به خودمون بدم خوب باشه شاید علاقه مند شدم بهش شاید اینکه میگن باکسی باشی که دوستت داره بهتره تا با کسی باشی که دوستش داری واقعیته....ولی هر چی گذشت و باهاش صحبت کردم دیدم نه بهتره تا خودم حالم اوکی نیست نرم تو رابطه برا فرار از تنهایی اونم با ادمی که احتمال اشتباه بودنش خیلی زیاده

نمیدونم این قضیه کجاش به بدهکار بودن و ادا دراوردن ربط داره

بعضیا واقعا فکر میکنن دیگران هیچی حالیشون نیست

ایموجی حالت تهوع هم میزاره برام...😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مثلا چه به به و چهچهی من تو نی نی سایت میخوام بشنوم یا قراره به جاییم باشه به به و چهچهی که بهم ...

خودتو ناراحت نکن چون زیادی مهربونی باورش نشده ، پسری که دانشگاهش تموم شده تازه فیلش یاد هندستون افتاده مشخصه یه ریگی به کفششه ، بازم خدا رو شکر که متوجه شدی بدجور ساده ای🫂 ، هر کاری خواستی بکنی اعتماد نکن به طرفت

نه روی صحبتم با خودتون بودمیگم که نه سادگیه نه ادای بدهکار بودناینجوری فکر نکنید راجبم🥲

من که گفتم نه ، به اون جواب ندادی به من که از طرفداری کردم جواب دادی؟ گفتم بعید میدونم خیلی ساده س یعنی داری اشتباه متوجه میشی فقط ساده س ادا نیست

من که گفتم نه ، به اون جواب ندادی به من که از طرفداری کردم جواب دادی؟ گفتم بعید میدونم خیلی ساده س ی ...

میدونم کلا میگم در تایید حرفت گفتم که اره قضیه اینطوره و این خانوم اشتباه فکر میکنه😅