چمن_بارونزده مدیر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 عنوان تا حالا تجربه عفونت گوش داشتید یا درد گوش | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 53 پست واقعا باید تا دونه ی آخر آنتی بیوتیک رو خورد ؟؟؟خیلی آدم رو ضعیف میکنن، این آنتی بیوتیک ها بد دردیه گوش درد بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ دیروز | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 پسرم دو سال عفونت گوش داره هر چی متخصص رفت و آنتی بیوتیک خورد بی فایده بود تا اینکه متخصص اطفال گفت ... قطره رو تا چه مدت باید ریخت ؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8525 سیپرو کپسول هست ؟؟؟ وای درد نداری ؟؟؟من که چنان دردی کشیدم که نگو دکتر گفت چیه مشکلتون؟؟ سیپرو نخوریااااخیلی افتضحاهه
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23563 نه سفکسیم ۴۰۰ داده بهم سفکسیم خیلی برای عفونت گوش ضعیف.کواموکسی کولاو ۶۲۵ برای گوش درد عالیه.منم از ۲۰ تاش همیشه ۱۵ ۱۶ تا میخورم ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 سیپرو نخوریااااخیلی افتضحاهه نه. سفکسیم داده ب من بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
__deniz__ عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 774 سیپرو کپسول هست ؟؟؟ وای درد نداری ؟؟؟من که چنان دردی کشیدم که نگو دکتر گفت چیه مشکلتون؟؟ از اون قرص درازاست سیپروفلوکساسین ، هنوز دوتا خوردم هر ۱۲ ساعت ، قطره هم سیپروفلوکساسین دکتره بداخلاق بد حرف نمیزد فقط ساکشن کرد من خودم گوشام چون خیلییی خشکه با گوش پاک کن عمیق خواروندمش بعد یه روز عفونت کرد
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 سفکسیم خیلی برای عفونت گوش ضعیف.کواموکسی کولاو ۶۲۵ برای گوش درد عالیه.منم از ۲۰ تاش همیشه ۱۵ ۱۶ تا م ... واقعا ؟؟؟ آخه من ۲۰ دونه داده بهم .. الان ۵ تاش رو خوردم دیگه نمیتونم وسطش قطع کنم قبلش عمومی رفتم کلاو داد ولی گفتم برم متخصص که دیدم سفکسبم داد بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
فرشته_۶۰۹۵_m عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1488 واقعا ؟؟؟ باد گرم سشوار ؟؟؟ بله فقط فاصله را رعایت کن هر روز ادامه بده تا درد و عفونت برطرف بشه پارسال به خاطر عفونت گوش چند روز بیمارستان بستری بود ۲ بار متخصص جرم گیری کرده گوشش را اما بی فایده شما سشوار را انجام بده با حوصله و منظم انشالله خوب میشی اندکی صبر سحر نزدیک است
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 از اون قرص درازاست سیپروفلوکساسین ، هنوز دوتا خوردم هر ۱۲ ساعت ، قطره هم سیپروفلوکساسین دکتره بداخلا ... والا نمیدونم دکترا چشون شده؟!؟! .لام تا کام حرف نمیزنن!!!؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 بله فقط فاصله را رعایت کن هر روز ادامه بده تا درد و عفونت برطرف بشه پارسال به خاطر عفونت گوش چند روز ... باشه حتما خیلی ممنون که گفتید 🌹💐🌺💐💝🌹💐🌺 بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23563 واقعا ؟؟؟ آخه من ۲۰ دونه داده بهم .. الان ۵ تاش رو خوردم دیگه نمیتونم وسطش قطع کنم قبلش عمومی رفتم ک ... کاش کولاو میخوری .حالا اینا رو بخور انشاله خوب میشی. ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
__deniz__ عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 774 والا نمیدونم دکترا چشون شده؟!؟! .لام تا کام حرف نمیزنن!!!؟ آره انگار ارث پدرشونو خوردیم ، هوله گرم کنی بزاری رو گوشت دردش خیلی کم میشه
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8525 عه جدی؟ چرا ؟ خیلی عوارض داره بعنی آنتی بیوتیک تزریقی شرف داره به سیپرو یا تاوانکس
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 آره انگار ارث پدرشونو خوردیم ، هوله گرم کنی بزاری رو گوشت دردش خیلی کم میشه امتحان کردم اصلا انگار نه انگار عذابه عذاااااب بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17374 کاش کولاو میخوری .حالا اینا رو بخور انشاله خوب میشی. خدا کنه خوب بشم بقدری این چند روز اذیت شدم و درد کشیدم ک خدا میدونه .. بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️