2777
2789
عنوان

تا حالا تجربه عفونت گوش داشتید یا درد گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 53 پست
باشه حتما آخه دلیل عفونت گوش چیه ؟!؟من نه هندزفری استفاده میکنم نه جوش پاک کن

الان دو سال عفونت گوش حالت ویروس انگار شده خیلیا که مریض میشن ۹۰ درصد عفونت گوش دارن از بعد کرونا دیگه هیچ چیز عجیب نیس

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز طول کشید که دردش تموم شد ؟؟

من به دلایلی نتونستم دکتر برم

تا دو سه شب شبا اصلا نمیتونستم بخوابم از درد، از وقتی قرص خوردم فوری بهتر شدم دردش کم کم، کم شد تا اینکه خوب شد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
الان دو سال عفونت گوش حالت ویروس انگار شده خیلیا که مریض میشن ۹۰ درصد عفونت گوش دارن از بعد کرونا دی ...

مگه میشه آخه چه ربطی داره ویروس که نیست

من تو استخر آب رفت گوشم عفونت گرفت

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
واقعا ؟؟؟؟؟چه آنتی بیوتیکی خوردید؟؟؟درد هم داشتید ؟؟

درد وحشتناک خیلی وحشتناک 

دو تا قطره برام نوشت با سه تا قرص قوی 

اسمش یادم نیست اگر خواستی میرم جلد داروهارو پیدا میکنم دارمشون

عفونت گوش من قارچی بود

آب رفته بود گوشم اهمیت ندادم ۶ ماه بعدش گوشم انگار یه اجر توش بود ب بدبختی درست شد

🍉🇵🇸 free Palestine 

درد وحشتناک خیلی وحشتناک دو تا قطره برام نوشت با سه تا قرص قوی اسمش یادم نیست اگر خواستی میرم جلد دا ...

وای افتضاحه عذابع درد گوش 

اشک من یکی رو که درآورد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من به دلایلی نتونستم دکتر برمتا دو سه شب شبا اصلا نمیتونستم بخوابم از درد، از وقتی قرص خوردم فوری به ...

چی بود آنتی بیوتیکی ک خوردید ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️