2777
2789
عنوان

تا حالا تجربه عفونت گوش داشتید یا درد گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من عفونت داشتم دردش وحشتناک بود وحشتناک

تا جایی که خوب بشی باید بخوری دیگه نترس ضرر نداره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
قطره رو تا چه مدت باید ریخت ؟

یکی دو روز اول خوب سشوار بگیر باد گرم 

درد گوش که کمتر شد تا ۳ روز هر گوش۲ قطره گلیسیرین فنیکه بریز و سشوار بگیر حتی عفونت هم از گوشت به راحتی بیرون میاد 

عزیزم این تجویز متخصص اطفال برای گوش درد و عفونت

اندکی صبر سحر نزدیک است   
آره من عفونت داشتم دردش وحشتناک بود وحشتناکتا جایی که خوب بشی باید بخوری دیگه نترس ضرر نداره

چند روز طول کشید که دردش تموم شد ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
یکی دو روز اول خوب سشوار بگیر باد گرم درد گوش که کمتر شد تا ۳ روز هر گوش۲ قطره گلیسیرین فنیکه بریز و ...

دستتون درد نکنه 💝🌹🌺💜

خدا کنه خوب بشم بقدری این چند روز اذیت شدم و درد کشیدم ک خدا می‌دونه ..

منم گوشم خیلی عفونت میکنه.و هر دفعه تا یکماه طول میکشه.تازه پارسال من تا ۲ماه نیم درگیر عفونت گوش بودم.سعی کن باد سرد به گوشت نخوره.داروهاتم حتما مرتب بخور

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یکی دو روز اول خوب سشوار بگیر باد گرم درد گوش که کمتر شد تا ۳ روز هر گوش۲ قطره گلیسیرین فنیکه بریز و ...

عزیزم کلی عفونت مختلف داریم و انواع مختلفی داره طبیعتا همشون یه نسخه درمان ندارن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
منم گوشم خیلی عفونت میکنه.و هر دفعه تا یکماه طول میکشه.تازه پارسال من تا ۲ماه نیم درگیر عفونت گوش بو ...

باشه حتما 

آخه دلیل عفونت گوش چیه ؟!؟

من نه هندزفری استفاده میکنم 

نه جوش پاک کن 

2810