2777
2789
عنوان

از وقتی ویلا ساختیم همه توقع دارن بیان ویلامون 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 66 پست
خب نمیگفتید بهشون ویلادارید ب فامیل چ اصلافامیل برگ کدوم درخته هروقت خوردن باشه ومفتی باشه سروکلشون ...

خودشون فهمیدن دهن به دهن شد 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه ما هم این مشکل رو داریم کاریش نمیشه کرد حتی وقتی تماس میگیرن واضح میگیم که اونجا نیستیم ولی بازم اصرار دارن و حتی با خودشون مهمون میارن . 

از اول نباید میگفتین که ویلا ساختین .

الانم واضح تو جمع فامیل بگید ویلا برای خودمون ساختیم که بریم ریلکس کنیم مهمونی خواستین بیاین قدمتون رو چشم ولی تو خونه اصلی پذیراتون هستیم . 

و کسی تماس گرفت جواب ندید یا بگید خودمون مهمون داریم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ویلای چندصدمیلیاردی داری و تونینی سایتی

همون بگو😂😐چند صد ملیاردی 

وقتی ویلاشون انقدر پولشه دیگه باید تو یه خونه ای مث ترامپ از طلا زندگی کنم🙂

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
عقده بازی ممنوع

شما عقده ویلا دارین نه بنده

بای👋

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

نمیشه که پست رو پنهون کرد بعد خبرا دست به دست میرسه همشون یه دایرن 😂😂😂

پس ریمو کنید بهتره 😐😂😂😂

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
ممنونم عزیزم گفتی دیگه ویلا نمیخرم

نه بخر خدایی من روانم آرومه آخر هفته ها

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

2810