2777
2789
عنوان

از وقتی ویلا ساختیم همه توقع دارن بیان ویلامون 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 66 پست

بگو اجارش دادیم.

فقط آدمای خیلی نزدیک رو دعوت کنید و بقیه رو هم خواستید بذارید یه وقتی که بشه بگید مستاجر قبلی تازه رفته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بگین فروختیم رفت

متاسفانه فالورای شوهرم هستن عکس میزاریم میبینن 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم چرا زودتر نگفتید ویلا در حال تعمیره لوله ها پوکیدن آب نداره 

آخی کاش زودتر گفته بودید کلیدو یکی از دوستا گرفتن برن دو هفته ای بمونن 

آخی چه حیف الان که مهمون دارم وقتی رفتن خبرتون میکنم

خودتون دعوتشون کنین ثواب داره

چه ثوابی داره 

مارو فقط بخاطر ویلا میخوان؟؟؟؟

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

ویلای چندصدمیلیاردی داری و تونینی سایتی

حسودی ممنوع🤭

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

کردان چرا رفتین خوشنام بهتر و نزدیک تره که 😂

به ما هم نزدیک تره🤣

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

خب دیگه همین کارها کردین پروشون کردین ما هم باغ داریم هر وقت فامیل زنگ میزنه همش یه جوری غیر مستقیم میگه می‌خوابم بیایم باغتون منم گفتم باغمونو فروختیم بعد فهمیدن دیگه زنگ نزدم بخوای رو بهشون بدی باغم صاحب میشن 

پنهان کنید از اینستاتون

نمیشه که پست رو پنهون کرد بعد خبرا دست به دست میرسه همشون یه دایرن 😂😂😂

2810