2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون گوشی تونو بشکنه چه عکس العملی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست
نه چه طلاقیخودش رو می شکستم

الان ۳ ماهه میخواستم ببینم اگه آنقدر مردونگی داره که گوشی و شکسته بخره به پدرش بگم بندازه کمپ دیدم نه تنها شوهرم مردونگی نداره بلکه خانوادش هم پشتشن منم دیگه طلاق میخوام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه رفته به مادرشوهرم گفته میره تو سایت با زنا حرف میزنه حرف یاد میگیره

مشکلت ببخشید بزرگتر از گوشی هست عزیزم تو که میدونستی معتاد اونم به شیشه هست چرا بچه دار شدی گوشی میخوای چیکار 

ترکش بده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
برای هرچیزی تصمیم به جدایی نگیرم همون اعتیادش به شیشه همه جوره دلیل محکمی برای جدایی هست، اعتیاد به ...

خونه مادرم اونم سراغی نگرفته اصلا قصدم طلاقه ولی بار دوممه که شکست خوردم زندگی تنها دلخوشیم اینه خانوادم پشت منن و بچمو میدن خودم

قصد جدایی نداشتم چون ازدواج دوممه بعد از بارداریم خیلی بدتر شد الان طلاق میخوام

طلاق بگیر و بچه رو هم ببر هیچ وقت شیشه رو نمیشه ترک کرد ما یکی رو میشناسیم ۱۵ ساله میخواد ترک کنه ولی نمیشه 

الان با گوشی کی اومدیمعتاد به شیشه ازش حامله ایباید حتما بگی میری تو کدوم سایت از گوگل

با گوشی کهنه بابام خونه بابامم اره چون قصد جدایی نداشتم ازدواج دوممه نمیدونه کدوم سایته فقط میدونه همه خانم هستن 

شوهرت که به فکر بچه سالمه فک نمیکنه اعتیاد خودش مشکل سازه.باور نمیکنمداری دروغ میگی احتمالا

کاش دروغ بود چون مادر وخواهرش پرش کرده بودن وگرنه تو کل بارداری نگفت چی دلت میخواد یه چیزی بخور بچه باهوش شه مثلا میگو ماهی بخره بگه بخور بچه باهوش شه

مشکلت ببخشید بزرگتر از گوشی هست عزیزم تو که میدونستی معتاد اونم به شیشه هست چرا بچه دار شدی گوشی میخ ...

میدونم قصدم این بود به پدرش بگم بندازه کمپ دیدم همه جوره پشتشن

2810