2777
2789
عنوان

دختره از ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
بعضیا هیچ منظوری ندارن فقط عادت کردن به همه چی نگاه میکنن. بدم نگاه میکنن. آدمو معذب میکنن. بهترین ک ...

حق با شماست بازم ممنونم از راهنمایتون منم میرم یک چای ماسالا درست میکنم میشینم توی تراس میخورم انقدر نگاه کنه که پاره بشه😃

وای چقد عجیبن ایناااخه شما که متاهلی چجوری کراش زدن آخه یه برخوردی داشته باش بهاشون

چی بگم والا شاید این حرف درست نباشه بزنم اما بیشتر دهه ۸۰ ها ل ز شدن من خودم دهه ۸۰ هستم اما بعضیا شدم چند وقت پیش با یکی اشنا شدم همینجوری دوست بودیم هم سن خودم بود بعدش میگن بیا باهم فلان کنیم منم باهاش طع ارتباط کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا شاید این حرف درست نباشه بزنم اما بیشتر دهه ۸۰ ها ل ز شدن من خودم دهه ۸۰ هستم اما بعضیا ش ...

فکر نمیکنم اینا اینجوری باشن اخه همسایه مام همینکه در باز میکنیم میبینم تو خیابون نشسته صب تاشب این اون نگاه می‌کنه فضولی میکنه 

همیشه یه همسایه فضولی پیدا میشه

فکر نمیکنم اینا اینجوری باشن اخه همسایه مام همینکه در باز میکنیم میبینم تو خیابون نشسته صب تاشب این ...

اینا هم خیلی فضولن دلم میخواد توی این هوای بارونی برم بشینم بارون رو نگاه کنم یک استکان چایی داغ بخورم اما نمیشه

چی بگم والا شاید این حرف درست نباشه بزنم اما بیشتر دهه ۸۰ ها ل ز شدن من خودم دهه ۸۰ هستم اما بعضیا ش ...

من نظر همسرتون موافقم

امکان داره همچین آدمایی باشن

بیشتر مراقب باش ازتون فیلم نگیرن 

چون با این هوش مصنوعی ها هر کاری میکنه به سر عکس فیلم ها میبرن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
من نظر همسرتون موافقمامکان داره همچین آدمایی باشنبیشتر مراقب باش ازتون فیلم نگیرن چون با این هوش مصن ...

یا خدااا حالا هم باید جوش این هوش مصنوعی رو بزنم جنگ کم بود گرونی کم بود اینم اضاف شد