2777
2789

واقعا بعضی ها خودشون متوجه بوی بد بدنشون نمیشن 

این مساله عذاب آوره لطفا به دخترش یا همسرت بگو بوی بدی میده بقیه ازش زده میشن و برای سن بالا مام و .. سخته استفاده کنن از عطاری پودر سنگ نقره بخر هر وقت رفت حمام به زیر بغلش بزنه واقعا تا طولانی مدت بو نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هست؟خشک نمیکنه؟برای روشنی ام تاثیر داره؟باعث جوش نمیشه؟

نه عزیزم جوش و حساسیت نمیاره

از مام بهتره اون یه سری عوارض داشت فک کنم

مثل کرم میمونه یجورایی میزنی بوش عالیههههبدون بو هم داره هرکدوم خاستی میگیری

یه هفته نری حموم هم بو نمیدی

...

واای دیروز رفتیم بیمارستان واحد اداریش درو که باز کردم بوی عرق زد تو صورتم منم باردارم کم مونده بود ...

وای منم به بوی های بد خیلی حساسم مخصوصا بوی دهان

اصلا کنترل ندارم جلو طرف عوق میزنم🤦🏻‍♀️

فقط مسئله نظافت نیس. بعضیا چاقن یا مشمل هورمونی دارن سریع بو میگیرن.

شوعر من لاااااغر لاغره هرروز هم بعد کار حموم میره ولی عرقش بو میده بدجور🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
واقعا بعضی ها خودشون متوجه بوی بد بدنشون نمیشن این مساله عذاب آوره لطفا به دخترش یا همسرت بگو بوی بد ...

سنگ نقره چیه؟ ضرر نداره؟ 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

شنیدم حنا زدن به زیر بغل دیگ عرق بو بد نمیده

و شاید هم یبوست داره اینایی که یبوست دارن چون سموم بدنشون در اثر دفع نکردن زیاد دهن و زیر بغلشون و مدفوعشون خیلی  بوی بد و زننده میده

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

الان شما ازدواج کردی و شوهر داری بعد مثل دخترای چهارده ساله مجرد تو رویایی و هی از دارا حیایی میگی؟ پست قبلیتو دیدم فکر کردم یه دختر مجرد نهایت چهارده ساله ای... بابا از خیالات بیایتن بیرون... واسه ملدرشوهرتم به شوهرت بگو بهش بگه زودتر بره حموم و تغذیه شم عوض کن...مثلا کمتر نمک و چربی و چیزای غیر مفیدبخوره...سبزی بیشتر بخوره...چون تغذیه رو بوی بدن خیلی تاثیر داره....مثلا طرف زود به زود میره حمام اما چون تغذیه ش خوب و درست نیس عرقش بازم بو میده...یا از این اسپریهایی که تلویزیون معرفی میکنه به عنوان کادو براش بخر...افشانه نمیدونم چی

نه عزیزم جوش و حساسیت نمیارهاز مام بهتره اون یه سری عوارض داشت فک کنممثل کرم میمونه یجورایی میزنی بو ...

داروخونه باید بگیرم یا عطاری؟ 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای منم به بوی های بد خیلی حساسم مخصوصا بوی دهاناصلا کنترل ندارم جلو طرف عوق میزنم🤦🏻‍♀️فقط مسئله ن ...

نه آقاهه لاغر بود ولی به شدت بو میداد جالبه درم بسته بود یکی نیست بگه خب پنجره ای دری باز کن بذار بوی گندت بره خب

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

2810