2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام و اینا فایده نداره

این بوی عرق زیاد ناشی از کثیفیه

ببرش حموم

البته

😐🥲 بعضی مادران پیر اصرار زیادی بر حموم نرفتن دارن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واای دیروز رفتیم بیمارستان واحد اداریش درو که باز کردم بوی عرق زد تو صورتم منم باردارم کم مونده بود بالا بیارم🤢 یعنی بوی فاضلاب قابل تحمل تر از اون بود چرا بعضیا شخصیت ندارن؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

شمارش بده زنگ بزنیم بگیم تو امیر کبیر نیستی تو حموم بکشنت

😂😂😵‍💫😍

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

از بوی عرق یکی دیگ بگو 

مثلا بگو تو مترو بودم یه زنه خیلی بوی عرق میداد خیلی بده و فلان

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
مکه خودش دست ندار

عزیزم نگفتم ببرش حموم ک

گفتم غیر مسقیم!!!!!

مثلا یبار بگو وای مادر جان امروز تو فلان‌جا ی زنی کنارم بود چقدر بوی عرقش آزار م داد واقعا آدم باید زود ب زود حموم بره

یا یبار بگو این مام ها چقدر خوبن از وقتی میزنم دیگه بو نمیدم یدونه ام براش بخر

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
از بوی عرق یکی دیگ بگو مثلا بگو تو مترو بودم یه زنه خیلی بوی عرق میداد خیلی بده و فلان

اونم میگه اره من از اون ادمام ک اصلا بوی عرق نمیدم

😂😂

اونم میگه اره من از اون ادمام ک اصلا بوی عرق نمیدم😂😂

دقیقا 😂😂 خودم رو یکی امتحان کردم همینطوری شد 

هی میگفت اره بابا خیلی بده خجالت نمیکشن و... 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

وای فکر کن اینا ک میگن ادکلن و اسپری بزنه،فکر کن بوی اسپری با ادکلن قاطی بشه چه بوی تهوع آوری بشه🤮🤮

اینا ک بوی عرقشون تنده باید آب زیاد بخورن،پیاز و سیر کم ،ادویه کم،هر روز هم دوش بگیرن،سالی یه بار هم بوتاکس زیر بغل جوابه

2810