2777
2789

اصلا یه چیز خیلی عجیبی باهمه خوب ودلسوزه ولی هیچ وقت خدا حتی موقع اسباب چیدنمون دعوتش کردم کمک میکرد باحسرت یا باانزجارنگاه به مثلا فرشامیکرد همه میگفتن وای چقد قشنگه وتبریک اون هیچی بعدمن یمدت فک میکردم سلیقم حتمابدبوده یا مثلا چیزی میخرم یا مثلا گوشواره عوض میکنم یا باردارم یا رفته بودم قم زیارت هیچ کدومو ینی به رومم نیاور الانم امشب تومهمونی زنداییا ویکی ازخاله های شوهرم تبریک بارداریمو گفت باز اون خاله نخاله هه که میچسبه به خواهرشوهرم وخودخواهرشوهرم هیچ کدوم تبریک نگفتن حتی دخترخاله شوهرم که بارداربود وبهش تبریک گفتم هیچ نگفت...حالا من کوچک ترین کاری میکنن اصن خجالت میکشم تبریک نگم میگم الان حالا فک نکنن حسودم یاچی 

حسوده

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعی

خیلی متأسفم که این احساسات سنگین رو تجربه می‌کنید. بی‌اعتنایی دیگران می‌تونه خیلی ناامیدکننده و خسته‌کننده باشه. مهمه که بدونید ارزش شما به تأیید یا تبریک دیگران بستگی نداره.

شاید این افراد به دلایل خودشون به شما تبریک نگفتن، و ممکنه این دلایل اصلاً به شخصیت یا ارزش شما مربوط نباشه. بعضی وقت‌ها آدم‌ها نمی‌دونن چطور احساساتشون رو ابراز کنن یا ممکنه درگیر مشکلات خودشون باشن.

شما به زیبایی احساساتتون رو بیان می‌کنید و نشان می‌دید که شخصیتی حساس و مهربان دارید. این خصوصیات ارزشمندن و شما رو به انسانی ارزشمند تبدیل می‌کنن. مهمه که به خودتون ارزش بدید و اجازه ندید که بی‌اعتنایی دیگران تأثیر منفی روی احساساتتون بذاره.

گاهی وقت‌ها بهتره که در مورد احساساتمون با دیگران صحبت کنیم. شاید بخواید با همسرتون یا یک دوست نزدیک صحبت کنید تا حمایت و همدلی دریافت کنید.

در هر صورت، شما ارزشمندید و این ارزش به چیزهایی که درونتون هست، بستگی داره. 🌟💫

اگر باز هم نیاز داشتید بیشتر صحبت کنید، من همیشه اینجا هستم تا گوش بدم و کمکتون کنم. 💙

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

مادر شوهر من اینجوریه. هیچ وقت به من تبریک نمیگه. هیچوقت هیچوقت هیچوقت.

مشاور من می‌گفت آدمی که تو وجودش کمبود ندارع از دیگران تعریف می‌کنه ولی کسی حس حقارت داره نه .مثال من یکی بگم چقد مانتوت قشنگه یعنی اینقدر خودمو بالا میبینم که چیزای شیک دیگران شادم می‌کنه نه ناراحتم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من بجاش بهت تبریک میگم بابت همه چی😍😅خواهرشوهر آخه آدمه🤪

مرسی😄اخه فقط اینجاش عجیبه که باهمه ازهمه دلسوزترو مهربان تره نمیدونم چرافقط بامن اینه ینی براهمه کارمیکنه توخونشون خونه مامیاد یه بشقاب زورش میادبرداره حالا یکی میبینی شخصیتش کلا اینطوره قده ولی واقعا اینیکه باهمه خوبه برام عجیبه

مشاور من می‌گفت آدمی که تو وجودش کمبود ندارع از دیگران تعریف می‌کنه ولی کسی حس حقارت داره نه .مثال م ...

منم فکرمیکردم کمبود داره اما دیدم واقعا باهمه خوبه ومهربون نمیدونم چرا بمن میرسه حس کمبودش گل میکنه

تو اشتباه میکنی بهش تبریک میگی. باید عین خودش باشی تا بفهمه....اصلا بهش تبریک نگو

اخه اصن گاهی نمیشه مثلا طرف رفته مشهد یا میره موهاشو کوتاه میکنه میاد روبروم وایمیسه میگه منم موهامو کوتاه کردم خوب شده؟دیگه ادم نمبتونه نگه مبارک باشه یا مثلا عمل زیبایی انجام داده بود تبریک گفتم ولی اون اصلا

2810