2777
2789
عنوان

دوتا دختر عموییم که بهم حسادت میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولی اگه بتونی درس بخونی پزشکی قبول بشی میری بالا منم مثل چی درس میخونم

رهاجون واقعا فکرمیکنی با اینهمه حاشیه و درگیری ذهنی میتونی پزشکی قبول شی ؟ واقعا نمیشه

موفقیت و قبول شدن پزشکی ذهن اروم و تلاش زیاد میخواد 

🏃🏻‍♀️

نه ولی اگه بتونی درس بخونی پزشکی قبول بشی میری بالا منم مثل چی درس میخونم

ولی اونم اگە رفت انسانی میشە یە وکیل شاید زودتر از تو رسید بە درامد😑و شاید بیشتر از تو!

بە این چیزا نیست گل من

درستم بخون دستت درد نکنە ولی برای خودت و آیندەی خودت نە صرفا دق دلی دادن بە اون

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
من وقتی میدونم ازش بهترم بزار بکنم تو چشش بترکه

ولی بیشتر خودتو از چشم میندازی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
کوچولو موچولو آخه اون بنده خدا تو دهات چه رقابتی میتونه با تو داشته باشه؟؟ضمنا تجربی رشته ی بی کلاسی ...

نه میدونی چیه قدش بلند تر از منه دهن منو سرویی کرده...منظورم تجربی من خیلی درس خونم تلاشم تینه پزشکی قبول بشم ولی اون نه

میخوام بلند تر بشم

تو‌ کپشن نوشتی 

بلند تر نشم 

به هر حال شاید اون بهت حسودی نکنه این فکریه که خودت نسبت بهش داری

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

2810