2777
2789
عنوان

دوتا دختر عموییم که بهم حسادت میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 69 پست
اره معمولا هیچی نمیگم میخندم ولی الان یادم افتاد اعصابم خراب شد

خب بذار عصبی باشی اشکالی نداره  ولی پرخاشگری به کسی نکن

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این زندگی نیست اسمش مردگیه 

۲۰سال به بالا برسی میفهمی اشتباه کردی...

من دخترخالم

وسه تااز دخترعمه هام همسنم هستن هیچموقع تااین حد رقابت نداشتیم ولی بااینحال اذیت شدم 

تو دیگه ازهمین الان قدم مقایسه میکنی بزرگ بشی نابود میشی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

پوست گندمی از سبزه بالا تره ؟!😂😂

واقعا دلم برای اونایی که فک میکنن پوست سفید و گندمی برتره میسوزه 

تنها چیزی که میتونه برتر باشه پوست صاف و چهره زیبا هست که تو هر پوستی تورو جذاب کنه 

وگرنه رک بگم تو ایران من سفید پوست جذاب خیلی کم دیدم 

کلا تو ایران افراد جذاب کم هستن اکثر آدما معمولی هستن برای همین رنگ پوست روشن نمیتونه زیبایی رو که ندارن بهشون بده 

تو هم بچه جان تلاش کن توی ادب و شعور و مهارت و تحصیلات از همه بزنی بالا نه رنگ و قد و مو

...
نه پرخاشگری به کسی نمیکنم

خوبه افرین اگه روز هصبی هستی عصبی باش ناراحتی ناراحت باش خوسحالی خوش حال باش سعی نکن خودتو به زور اروم نکن😇

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

با تمام رفتاراش نشون میده

مثل دخترم  دختر عموش جدیدا خیلی به دخترم حسادت میکنه دخترم همسن خودته اون ۳ سال بزرگتره تمام شرایط ماهم مثل خودته ولی اونا هم تو شهرن روستا نیستن ولی وضع مالی ما خیلی بهتره و...

رشته ش هم تجربی بود یه رشته خیلی پایین آزاد با سوابق قبول شد دختر من انسانیه و کلاس کنکور میره میخواد روانشناسی یا مشاوره دولتی قبول بشه.ولی من همیشه سعر میکنم به هم نزدیکشون کنم ولی اون جدیدا خیلی بد شده حتی با دخترم یه کلمه حرف نمیزنه شدت حسادتش خیلی بالارفته من هم دیگه بی خیال شدم نمیوفتم بینشون گفتم ولش کن تا خودش یخش باز بشه دخترم  هم دیگه محلش نمیده.

مثل دخترم دختر عموش جدیدا خیلی به دخترم حسادت میکنه دخترم همسن خودته اون ۳ سال بزرگتره تمام شرایط م ...

مامم دقیقا همینه اون بد رفتار میکنه منم بشدت دادم به خدم فشار میارم به یه جایی برسم کلاس و اینا همش سر کلاسم میتم خونه درس